Hem stresten arınmak hem de zihinsel ve bedensel olarak şifalanmak için uygulanan çeşitli masaj türleri bulunmaktadır. Masaj türlerinin çeşitliliği sayesinde neredeyse herkes kendine uygun bir masaj türü bulabilmektedir. Fırsat kovalayanların yeni gözdesi Spafoni sayesinde masaj türlerini keşfedebilir, size en uygun olan masajı bulabilir ya da sevdiğiniz kişiye masaj hediye ederek keyifli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

SPAFONİ AVANTAJLARI

Spafoni, Ankara, İzmir, Bursa, İstanbul gibi Türkiye’nin pek çok ilinde ve ilçelerinde spa ve masaj hizmeti alabileceğiniz çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Aynı zamanda spa ve masaj fırsatlarının yanı sıra yoga & pilates, diyet, hamam, güzellik, fitness & gym, beach ve havuz gibi farklı kategorilerde de mevcut fırsatları sizlerle buluşturmaktadır.

Spafoni aracılığı ile faydalanabileceğiniz hizmetler her bütçeye uygun ve indirimli bir şekilde müşterilere sunulmaktadır. Çeşitli paketlerin bulunması dilediğiniz hizmeti güvenle alabilmenizi sağlamaktadır.

Sevdiğiniz kişi için hediye arıyor fakat bulamıyorsanız Spafoni tarafından sunulan fırsatları hediye etme şansınız vardır. Bu sayede sevdiğinize anlamlı ve keyifli vakit geçirebileceği bir deneyim hediye edebilirsiniz.

Sunulan spa ve masaj fırsatları arasında pek çok masaj türü bulunmaktadır. Bu sayede ihtiyacınız olan ve sizi yansıtan masajı bulmanız mümkündür.

SPAFONİ İLE SEVİĞİNİZE SPA YA DA MASAJ HEDİYE EDİN

Spafoni sayesinde kendiniz için uygun fiyatlı ve güvenilir hizmet alırken sevdiklerinize de bu hizmetleri hediye edebilirsiniz. Bu sayede anneler gününde, babalar gününde, sevgililer gününde ya da herhangi bir günde sevdiğiniz kişiye onu düşündüğünüzü belli edebilirsiniz.

‘Sevdiklerinize hediye edin’ seçeneği ile kolay bir şekilde dilediğiniz kişiyi mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda sadece spa ya da masaj fırsatlarını değil hamam, güzellik, fitness & gym, yoga & pilates, havuz ve beach, diyet kategorilerinde bulunan çeşitli fırsatları da hediye etme imkânınız bulunmaktadır.

YORGUNLUĞU GİDERMEK İÇİN MASAJIN FAYDALARI

Spa hizmetleri arasında bulunan masajın rahatlamanın yanı sıra mucizevî etkileri bulunmaktadır. Masaj stresten arınmak, yorgunluğu gidermek için uygulanabileceği gibi belli rahatsızlıkların tedavisinde ya da tedavisine destek olarak da uygulanabilmektedir. Bu sayede hedefe yönelik masaj tipini seçmek kolaylaşmaktadır.

Spafoni geniş hizmet yelpazesi ile sunduğu spa ve masaj fırsatları sayesinde kendinize vakit ayırmanızı, ihtiyacınız olan rahatlamaya kavuşmanızı ve yorgunluğunuzdan kurtulmanızı sağlamaktadır. Değerlendireceğiniz fırsatlar arasında bulunan masaj hizmetleri ile eşsiz bir deneyim yaşarken masajın sağlığa olumlu etkilerinden de faydalanabilirsiniz. Masajın faydaları;

  • Masajın ruhu ve bedeni yenileyici etkisi bulunmaktadır.
  • Kas ağrılarını gidererek yaşam konforunun artmasını sağlar.
  • Stresin ve yorgunluğun giderilmesini sağlar. Aynı zamanda zihinsel yorgunluktan da kurtulmanıza yardımcı olur.
  • Kan dolaşımını hızlandırır. Bu sayede daha enerjik ve dinç hissetmenizi sağlar.
  • Relax masaj, İsveç masajı gibi soft masaj türleri ile tamamen gevşemeniz, rahatlamanız ve dinginleşmeniz sağlanır.
  • Derin doku masajı, medikal masaj gibi kas düğümlerinin çözülmesini sağlayan masaj türleri bulunmaktadır. Bu sayede kas spazmları ve kas ağrıları giderilir.
  • Spafoni fırsatları ile sunulan spa ve masaj hizmetleri uyku problemlerinin giderilmesine yardımcı olur. Aynı zamanda uyku kalitesinin artmasına da destek olmaktadır.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir. Bu sayede hastalıklara daha kolay savaşmanızı ve daha az hastalanmanızı sağlar.
  • Depresyon ve anksiyetenin azalmasına yardımcı olur.
  • Vücuttaki enerji kanallarının uyarılmasını sağlar.
  • Beden ve zihni dengeler.

Her masaj türünün kendine has özellikleri ve faydaları bulunmaktadır. Örneğin sıcak taş masajı enerji kanallarını uyarırken Thai masajı ise esneklik kazandırır. Bu nedenle uygun masajın bulunması için deneyimlemek oldukça önemlidir.