Bedava ve ya sponsorların aldıkları kombineler yüzünden her maç beş-on bin koltuk boş kalıyor..baksanız kombine kalmamış,biletler tükenmiş..Ama işin aslı bu değil.

Yani adamın biri almış bin koltuk ama dağıttığı insanlar şehirde yok ya da şehirde olanların futbolla alakası yok.

E ne oluyor o zaman?

Satışa çıkan sınırlı sayıdaki biletler beş dakika da tükeniyor. 

Millet takım iyi gittikçe de alamadığı biletler yüzünden çıldırıyor.

Sene başı nasıl kombine almadım ben diye başını taşlara vuruyor..

Atıyorum Trabzon Belediyesi 1500 kombine mi aldı.. 

Çekmecede durmuyor herhalde bunlar.Birilerine dağıtıldı..Su kesen abiye verdi bir tane,mühendislerde var,çöp kamyonlarını sürenlerde var,zabıtalar almıştır,kanalizasyona gitmiştir üç beş,memurlar falan filan..Maaşlarından kesiliyor mu acaba,ya da karşılıksız mı verildi bilemiyorum ama burada şu sorun ortaya çıkabilir.”Zaten para vermedim gitmesem de olur”..Para vermişse illa gider bizim millet.

Bilemiyorum orasını ama dağıtılan bu toplu kombinelerden dolayı çok insanın maçlara gitmediğini ve haliyle gidecek olana da mani olduklarını biliyorum.

Ne yapmak lazım peki?

Kulüp devreye girmeli ve iki maç stada girmeyenleri tespit ederek “hayırdır gardaş” demesi gerekir bence..Ben sana bu biletleri maça gel diye verdim,nerdesin diyebilmeli.Tabii resmi olarak böyle bir hakkı yok ama el altından toplu kombine alanlara ulaşmalı ve ya ulaşmalarını sağlamalı..Parayla kombine sattıklarından parayla geri almalı belki de..

Destek demek bas parayı al kombineyi değildir sevgili zengin arkadaşlar,kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları..

O stada gidecek adama,

Bordo ile Maviye aşık adama ulaşmaktır..

“Stad da boş kalan her koltuğun sorumlusu sizsiniz”..bunu da buraya bırakıyorum..