Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ramazan Bayramı dolayısıyla geldiği Trabzon’da AK Parti teşkilatı ile buluştuktan sonra taraftarların isteğini kırmadı. 

Kendisine sosyal medyadan ulaşan ve derneklerine çağıran Trabzonspor taraftarlarının isteğini kırmayarak Trabzonlu Gençler Taraftar Grubunun derneğine geçen Bakan Berat Albayrak’a burada yeni sezon Trabzonspor forması hediye edildi. 

Bakan Albayrak, kendisine hediye edilen üzerinde ismi yazılı formayı görünce, *Şampiyonluk formasını verdiniz bana” yorumunda bulundu. 

Bakan Albayrak’ın bu yorumu taraftarlarca büyük alkış aldı. Taraftarlar Bakan Albayrak’a burada sık sık tezahüratta bulundukları gözlenirken özellikle bir istekleri dikkat çekti. Medical Park Stadyumunda kale arkasında bulunan taraftarlar kendilerine Maraton’dan yer istediği gözlendi. 

Taraftarlarla buluşmaya Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yanısıra, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’te katıldı.