1.5 ton ağırlığında ve saatte 120 kilometre hız yapan 'Laz Rover', Ağaoğlu'nun garajındaki yerini aldı. Otomobili Beşköy beldesinin Belediye Başkanı Yahya Narmanlı ve Trabzonlu mobilya ustası Mustafa Kaya Ağaoğlu'na teslim ederken, ne kadar para ödeneceği ile ilgili ise bir bilgi verilmedi.

Trabzonlu iş adamı Ağaoğlu, ahşap otomobili aldıktan sonra ilk işi otomobili basına tanıtmak oldu. Bu noktada Show Tv, Fox Tv ve Atv'nin kadın muhabirleri ile otomobilde test sürüşü yapan Ağaoğlu dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Lüks arabalarının yanına ahşaptan yapılmış aracını koydu.

Ağaoğlu, "Ben doğma büyüme İstanbulluyum ama, Elhamdülüllah Ofluyum. Arabanın maddi değeri o dur budur öemli değil. Önemli olan o bölgeye yapılan yatırımdır" dedi.
Muhabirin "O kadar lüks arabaya bindiniz şimdi bu nasıl?" sorusuna ise Ağaoğlu, "Bu şimdi çok otantik ve farklı bir konsept" şeklinde cevap verdi.

Ağaoğlu'nun aracıyla ilgili temennisi ise, "Otomatik olsaydı kulanımı daha rahat olurdu" dedi. Ancak muhabir ise "Onu da yaparlar" şeklinde yanıt vermesi ise dikkat çekti.

Bir vatandaşın aracı gördükten sonra, "Senin araban bir kibritle..." şeklinde sözleri ise hem muhabiri hemde Ağaoğlu'nu güldürdü.
Ağaoğlu, aracı almasının ardından, "Benim öbür arabalardan çok çok rahat. Trabzon'da üretildi. Trabzon'da ustanın el emeğini ile ürütildi. Ayrıca Trabzonlu ustaya imkan verildiğinde neler yapabileceğinin bir göstergesi. Bende bunu alırım artık Bebek'te bir tur atarım" dedi.

Ağaoğlu, aracı yapan ustanın 'Helikopter yapacağım" şeklinde ki sözlerinin de hatırlatılması üzerine, "Onu da alırım" yanıtını verdi.