61saat/özel haber-Levent Ustabaşı

Volkan Karakaş, Trabzonspor Basketbol Kulübü yönetim kurulu üyesi.

Genç yaşına rağmen İstanbul'da başarılı bir iş adamı.

Trabzon Sürmene Balıklı köyü eşrafından olan ailesi yıllar önce İstanbul'a yerleşmiş fakat Trabzon sevdası içlerinde hiç tükenmemiş...

Del-mare adlı restoranlarında Volkan beyle bir araya geldim.

Trabzon'u ve Trabzonspor'u konuştuk.

61saat aracılığıyla bordo mavi camiaya önemli mesajlar gönderdi.

İşte o açıklamaları:

TRİBÜNLERİ BOŞ GÖRMEK BİZİ ÜZÜYOR
Trabzonspor Basketbol Kulübümüz, son zamanların en iyi transferlerine imza atmaktadır. Camiamızdan tek isteğimiz basketbol kulübümüze biraz daha sahip çıkmalarıdır. Tribiünleri boş görmek bizleri üzmektedir.

GEÇEN YIL KÖTÜ GEÇTİ
Trabzonspor büyük bir değerdir. Başkanımızın önderliğinde en doğru kararları verip en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Geçen yıl kötü geçirdiğimiz bir sezonun ardından bu sene Trabzon'u layık olduğu yere taşımak için bütün arkadaşlarımızla gece gündüz çalışıyoruz.



İSTEDİĞİMİZ MAÇLARI ALACAK GÜÇTEYİZ
Hepimiz işimizden, ailelerimizden maddi ve manevi her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Hiçbir zaman bunun için serzenişte bulunmadık. Sadece şehir olarak kenetlenlenmeliyiz ve tek yumruk olmalıyız.

Teknik kadrosundan oyuncusuna kadar canla başla mücadele eden bir ekip kurduk. Önümüzdeki maçlar istediğimiz sonuçları alacağımızı düşünüyorum. İstediğimiz maçları alacak güce sahibiz.

EL AMİN BİR LİDER
Büyük bir oyuncu ve aynı zamanda büyük bir lider transfer ettik (El-Amin trasnferi). İnşallah sahada en iyi verimi alacağımıza ve Trabzonspor'umuzun Beko basketbol ligine geri döneceğine inanıyorum. Bunu hakediyoruz çünkü.. Bu zaman kadar uyum sürecinden dolayı dalgalı bir dönem geçirdik. Ama bunu kısa zamanda atlattığımızı düşünüyorum. Bundan sonra hep yükselen form grafiğimiz olacaktır. Sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum.



NADİR KULÜPLERDEN BİRİYİZ
Diğer oyuncularımızda çok başarılıdır. Oyuncularımızla ilişkilerimiz çok üst düzeyde… Trabzon'a dışardan gelen oyuncularımız şunu söylüyorlar: "Trabzon gerçekten yaşanılabilir ve önemli kent." Burada oynamaktan mutluluk duyuyoruz." İşte bu gücümüzü en güzel şekilde kullanmalıyız.

Trabzonspor şu anda kariyerli her sporcu için oynanacak bir takım..  Basketbol kulüpleri arasında ödemeleri zamanında yapılan nadir kulüplerden biriyiz…



DESTEK OLMA ZAMANI
Trabzonspor Basketbol Kulübümüzün en büyük sorunu sponsordur. "Trabzonsporluyum" diyen herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Trabzonspor büyük bir camia… Fakat sponsor olma noktasında bazı eksiklerimiz var. Hayri Gür Spor Salonu'nunda maçlarda görüyorsunuz. Sahanın dışında kaç tane Trabzonlu'nun firması var? Yada kaç firma var? Bazı eleştiriler yaparken kendimizden de başlayarak yapıcı olmalıyız. Çünkü biz aynı gemideyiz. Bunun unutmamalıyız.

Büyük şirketlerimizin Trabzonlu iş adamlarımızın desteğini bekliyoruz.