Maç başlıyor sahanın en tecrübeli oyuncularından Ali Turan uçan tekme ile Abdülkadir’e dalıyor.

Futbolun içinde oluyor böyle pozisyonlar. Çok gördük. Hakem de gereğini yaptı zaten, bastı kırmızıyı.

Aman Allah’ım bir itiraz ki ne itiraz.. Öyle böyle değil. Herkes şüpheye düştü “acaba gerçekten faul yok mu?” Bir an herkes gidip geldi. Pozisyonu öyle 20 açından değil de 1 açıdan tekrar izleyince neden böyle gereksiz itiraz ettiğine anlam veremedim doğrusu. 

Bu dakikadan sonra 70 dakikalık bir dilimi 10 kişi oynadı Konyaspor takımı. Üst üste 3 defa karşılaştığı Trabzonspor takımı ile. Tebrik etmek gerekiyor. Yıldızlar topluluğu Trabzonspor’un yapamadıklarını 3 maçta da gözüne soka soka yaptı.

Mücadeleyse mücadele, pozisyonsa pozisyon… Bulduğunu atacaksın derler ya Konya 3 maçta da aynısını yaptı. Son maçta Onur’a takılsa da yine yaptı.

Onur demişken bir mücadele de kaleci şanssızlığı bu kadar olabilir. Sen gel inanılmaz bir performans göster son saniye 3 puanı var.

Akıl alır gibi değil.

Dedik ya garip olaylar silsilesi.

Sahada 10 kişi Konyaspor’a karşı oyun kuramayan ve top dağıtımı yapamayan bir Bordo Mavili takımı izledikçe, eski teknik direktör Yanal’ın bir sözü vardı “gelişiyoruz” sözünü hatırladık..

Şu an ki Trabzonspor gelişmiyor.. Yerinde sayıyor.

Bu takımın illa iyi bir futbol oynaması için kalesinde gol mü görmesi gerekiyor.

Farkındaysanız reaksiyonlar hep gol yedikten sonra geliyor. Faturaları da hep ağır oldu ve olmaya devam edecek.

İyi bir kamp dönemi geçiren oyuncuların sahada birbirlerine yabancı olmaları ne kadar garip değil mi? 

10 kişilik Konyaspor orta sahayı yürüyüp geçerken Trabzonspor Teknik Direktörü Çalımbay’ın bu yaşananları sadece izlemesi ve geç müdehale etmesi bu maçın önüne geçen tek noktadır.

Kanımca Bero ile risk alınmaz risk Rodallega ve Sosa ile alınır. 

Elinde malzeme var bunu işleyemiyorsun. 

Yazık değil mi?

Bir parantez de Abdülkadir'e açmak gerekiyor. Genç adam abilerine ders verircesine oynuyor. Sahanın her tarafında onu görmeye devam ediyoruz. Sola geçti sırıtmadı sağa geçti tozu dumana kattı. Kupa mücadelesinde de aynı performansı geçti. Abdülkadir'in değil de arkadaşlarının onun oyununu örnek alması gerekiyor.