61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’un eski oyuncuları Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz bugün Fransa’da yine gündem oldu. Burak’ın asisti, Yusuf’un golüyle Monaco’yu  2 - 1’lik skorla geçen Lille’de galibiyetin mimarı Türk yıldızlar oldu. Maçı anlatan İngiliz spikerde Yusuf Yazıcı’nın golü sonrası hem “Türkish Delight” ( Türk Lokumu) hem de Made in Trabzon ifadelerini kullanması, bordo - mavili taraftarları mest etti. 

Fransa Ligde ekipleriden Lille, Monaco’yu bugün oynadığı karşılaşmada 2 - 1’lik skorla mağlup etti.
Maça Burak Yılmaz 11’de başlarken, Yusuf Yazıcı ise yedek kulübesinde oturdu.
Maçta Lille Jonathan David’in golüyle öne geçerken ardından 62. dakikada oyuna giren Yusuf Yazıcı, 3 dakika sonra Burak Yılmaz’ın asistiyle farkı 2’ye çıkardı.
Trabzonsporlu eski futbolcuların Fransa Liginde iş birlikleri BT Sport 3 Kanalının İngiliz spikerinin de dikkatini çekti. İngiliz spiker gol sonrası ilk olarak “Türkish Delight” (Türk Lokumu) yorumunda bulunurken ardından her iki oyuncunun da Trabzonspor’da forma giydiğine atıfta bulunarak “Made in Trabzon” ifadelerini kullandı.
İngiliz spikerin bu ifadeleri kullanması sonrasında ise Trabzonsporlu taraftarlar videoyu soyla medyada paylaşarak büyük ilgi gösterdi.
Ancak bu durumu haber yapan ulusal haber siteleri ise ‘Made in Trabzon’ ifadelerine yer vermemesi ise dikkat çekti.