Siyah renk tonu tek başına bile güçlü görünen bir renktir. Her konseptiniz için kurtarıcı bir renk olan Siyah, takım elbise kombinleri içinde yeni sezon trendleri arasında yer alır. Nötr bir renk olan Siyah özellikle sonbahar kış konseptleri için çok tarz konseptler oluşturur. Füme renk tonu ile de çok başarılı 2021 Siyah Takım Elbise Modelleri elde edilmektedir. Daha açık, daha koyu tonlarda modellerde düz renkli ya da desenli seçeneklerde tercih edilebilir. Siyah takım elbiselerde siyahta tarzınıza önem veren beyler için şık ve asil bir uyum ortaya çıkaracaktır.

Düz Renkli Siyah Takımlar

Siyah rengin resmi bir havası bulunur. Özel davetlerde ve günlerde tercih edilebilecek Siyah takımlar ofis konseptleri içinde oldukça ideal bir seçenektir. Takım elbise modellerinde Siyah ile siyah oldukça başarılı bir uyum oluşturuyor. Açık Siyah ve koyu tonlarda keten dolgulu modellerde tarzınıza modern ve spor bir hava katacaktır. Genel olarak slim fit tasarımlar tercih ediliyor. Klasik kesimli modellerde farklı kullanımları tamamlayacak tasarımlar arasındadır. Düz modellerde yelek uyumları için desenli çeşitler tercih edilebilir.

Desenli Siyah Takımlar

Siyah takımlara ekose desenlerde çok yakışıyor. İster açık ister koyu tonlarda olsun 2021 Modelleri içerisinde çizgili desenler seçkin ve uyumlu konseptler sunuyor. Tek parça üzerinde kullanılan desenler kombini çok daha göz alıcı bir hale getiriyor. Siyah üzerine lacivert desenler şıklığınızı tamamlayan modeller oluşturuyor. Siyah takımlarda kullanılan gömleklerde de beyaz, siyah, desenli tasarımlar tercih edilebilir.

Siyah Takımlarla Kombine Edilecek Aksesuarlar

Siyah takım elbiseler kahve, siyah ya da lacivert tonlarda ayakkabılar ile tamamlanabilir. Mavi ve tonlarında kravat uyumları da 2021 Siyah Takım Elbise Modelleri tamamlanabilir. Modellerde yelek uyumları içinde aynı tonlarda desenli ya da düz yelekler tercih edilebilir. Siyah Siyah takımlara çok yakışan bir renk tonu olmaktadır. Kravat olarak bordo modellerde Siyah ile hoş bir uyum oluşturuyor. Renk ve desen uyumlarını kullanım alanlarına göre yapılabilir. Siyah kravat tasarımları ve kahve modeller de uyumlu olarak kullanılabilir. Renk ve desenler ayakkabı uyumlarında kullanılacak kombin ip uçlarıdır.