Bu sene, plajlar rengârenk desenler ve sıcak tonlara sahip mayolar ile adeta bir festival alanına dönüşüyor. Ancak her sene olduğu gibi 2021 yılında da yine siyahtan vazgeçemeyenler için birbirinden farklı modele sahip  seçenekler mevcuttur.

Tarzınıza en uygun modeli bulmak ve ayrıcalıklı bir şıklığa kavuşmak için içeriğimize mutlaka göz atın! 2021’in en trend  modelleri, rahat ve sofistike stilleri ile kadınların favorisi haline geldi bile!

2021 Tesettür Mayo Modelleri Şaşırtmaya Devam Ediyor!

2021 yılı haşema modelleri kadınları şaşırtmayı başardı! Otantik desenlerden marjinal tasarımlara kadar muhafazakar stil ölçüsünde tarzınızı yenileyebilirsiniz. Plajda stilinizle göz kamaştırmak ister misiniz? Veya zarif ve sakin bir kombin düşünüyorsunuz. 2021  modelleri, benzersiz tasarımları sayesinde her yaştan her kadını büyülemeye devam ediyor!

Şık kesimlere ve can alıcı tasarımlara sahip olan ürünlerin farklı  modelleri, zarif ve cool tarzlarıyla da muhteşem bir stil sağlıyor. Gelin, birlikte  trendleri yakından inceleyelim!

Haşema’da Egzotik Desenler Artık Daha Güçlü!

Son birkaç yılda plajda ve moda akımlarında egzotik desenleri yavaş yavaş fark etmeye başlamıştık. 2021 yılında ise başınızı çevirdiğiniz her yerde egzotik desenlere sahip olan bir mayo, çanta veya şapka görebilirsiniz. Göz alıcı rengârenk renklerin harmanlandığı bu modellerde yaprak, meyve, ağaç vb. birçok farklı desen bulunuyor. Tasarlanan ürünlerin  özellikle üst kısımlarında yer alan egzotik desenler, kadınların çok güçlü ve modern bir imaja sahip olmasını sağlıyor. Bu sayede kadınlar plajda kendilerini daha feminen hissediyorlar.

Etnik Ve Otantik Desenlere Merhaba!

Etnik ve otantik desenler, son yıllarda hayatımızın farklı alanlarında popüler olmaya başladı. Ancak bu sene ürünler farklı bir bakış açısıyla etnik ve otantik desenlerin rüzgarıyla bambaşka bir tarza sahip! Geleneksel desenlerden kültür motiflerine kadar farklı şekillerde işlenen bu modeller, özellikle 30’lu yaşlara hitap ediyor. Çok parlak olmayan renkler ve küçük motifler bu sezonun anahtar parçalarından.

İnci Zarafeti Mayoları Taçlandırıyor!

Evet, yanlış duymadınız, bu sene incili mayolar plajlarda ışıl ışıl bir görünüm kazandırıyor! Beyazdan siyaha farklı renk incilerin kullanıldığı mayolar, gösterişli tarza sahip olanlara hitap ediyor. Ayrıca düz renklerin üstüne işlenen inciler ise sade ve zarif bir stili benimseyenleri mutlu edecektir.  Tasarımlarda yer alan inciler, genellikle düz ve sade renklerin üzerine işleniyor. Bu sayede incilerin zarafeti ortaya çıkarken kadınların güzelliği vurgulanıyor.

Hareketli Kumaşlar İle Çabasız Şıklık!

Özenle oluşturulmuş tasarımlar bu sene kumaş detayları ile adeta yenilendi. Omuz, göğüs, kol, omuz ya da bel kısımlarında yer alan detaylı kumaşlar oldukça moda. Aynı zamanda fazlalık bölgelerini saklamak isteyen kadınlar için de muhteşem bir gizlilik sunuyor. Öte yandan volanlı, fırfırlı ve püsküllü kumaşlar ise en sade mayolarda bile modern bir stil sağlıyor.

Pastel Tonlara Kim Hayır Diyebilir Ki?

Pastel tonların sakinliğini ve huzur verici duygusunu seviyor musunuz? Soruya cevabınız evet ise, bu sene sizin seneniz olacak! Pastel tonların hakim olduğu ürünler, kaftan, bone ve pareo modelleri muhafazakar şıklığın en sevilen ürünleri arasında yer alıyor. Üstelik 2021  trendlerinin haricinde de bu renkler  önümüzdeki yıllarda da popülerliğini sürdürecek gibi duruyor.

Monoblok Tesettür Mayolar!

Yıllardır eskimeyen ve zamansız tasarımlardan biri de monoblok tesettür mayolar. Alt ve üst kısımların, bonelerin aynı renge sahip olduğu bu model, kadınlara daha zarif ve sofistike bir görünüm sunuyor. Üstelik daha zayıf görünmek isteyen kadınlar için de birçok avantajı beraberinde getiriyor. Siyah, mor, lacivert, yeşil vb. renklerin hakim olduğu monoblok tesettür mayo tasarımları ile siz de hayalinizdeki stile kavuşabilirsiniz!

Batik Desenler Tesettür Mayolara Geliyor!

Son birkaç yılda hepimizin en çok bildiği moda akımlarından biri de batik desenler. Sulu boya veya batik desen olarak adlandırılan bu tasarımlar, özellikle genç hanımlar için harika bir seçenek. Soluk ve karmaşık renklerin hakim olduğu batik desenler yıldız trendler arasında kabul ediliyor. Plaj modasına yön veren batik desenler, genellikle ürünlerin  üst kısımlarına işleniyor. Bu sayede zarif ve modern bir stil yakalanıyor.

Siz de 2021 yılına damga vuran birbirinden şık modellerden birini seçerek yaza hazırlanabilirsiniz. Yüzlerce çeşit tesettür mayo çeşitlerinden kendinize en uygun modeli pareo, güneş gözlüğü, terlik ve çanta gibi plaj aksesuarları ile tamamlayarak stilinizi daha hareketli hale getirmeyi unutmayın!