Test Hocası, 5. Sınıf öğrencilere yönelik EBA testleri uyumlu alıştırma testleri hazırladı. 5. Sınıf testleri, 5. Sınıf Türkçe, 5. Sınıf Matematik, 5. Sınıf Fen Bilimleri, 5. Sınıf Sosyal Bilgiler, 5. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve 5. Sınıf İngilizce derslersinde farklı konuları içeriyor. 5. Sınıf konularını kapsayan MEB kazanım testleri ile uyumlu ara ve genel değerlendirme testleri yer alıyor.

Özel olarak hazırlanan bir algoritma ile sunulan testler, kolaylıkla çözülebilir. Testin başında soruların zorluk derecesi ve süresi görülebilir. Sorular ilerledikçe kalan sorular ve verilen cevabın doğru mu yanlış mı olduğu gibi bilgiler öğrenilebilir. EBA testleri çerçevesinde hazırlanan Test Hocası kazanım testleri, konuları pekiştirmeye katkı sağlıyor.

Yeni müfredat çerçevesinde EBA kazanım testleri ile yüzde 100 uyumlu olan testler, 5. Sınıf öğrencilerine konuları daha iyi öğrenmelerine yardımcı oluyor. Derslerini takviye etmek isteyen öğrencilere kaynak niteliğinde olan testleri, online olarak internet bağlantısı olan her yerden çözülebilir. 2019 eğitim dönemi kazanım testleri kapsamında olan cevaplı çözümlü sorular, her geçen gün çeşitlendiriliyor.

Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı MEB testleri ile uyumlu olan kazanım testleri öğrenciye kendi başına derslerini pekiştirmeye yardımcı olur. 5. Sınıf öğrenciler için rehber niteliğinde bir soru cevap havuzudur. Sınıflara, derslere ve konulara göre sınıflandırılan Test Hocası kazanım testleri, kolay test çöz özelliği ile öğrencilerin tercihleri arasında yer alıyor.

5. Sınıf kazanım testleri tamamen ücretsizdir. Üyelik gerektirmeden kolaylıkla soru çözmeyi sağlar. Soruların çözümü bittikten sonra her soruyu tek tek inceleyip, doğru ve yanlış cevapları irdelemeye imkan verir. Yeni müfredat uyumlu cevaplı çözümlü sorular, halen binlerce öğrencinin yararlandığı sorulardır. 5. Sınıf öğrenciler için soru bankası niteliğindeki testler, bilgisayardan veya akıllı telefonlardan çözülebilir.

Test Hocası kazanım testleri ile eğitim ve öğrenim hayatınıza yeni kazanımlar ekleyin!