Böylelikle Türkiye'nin uygulama alanında gelişmesini dünya üzerinde duyurmak. Adnan Menderes Üniversitesi Makine Teknikerliği bölümünden mezun olan Atakan CAN iş hayatındaki tecrübeleri ve başarıları sayesinde edinmiştir. Daha önce de Hayvan severliği ile gündeme gelen Atakan Can’ı biraz yakından tanıyalım;

Atakan Can Kimdir?

Tahminler ile binlere kişiyi kazandırıp mutlu eden Atakan Can, Sosyal medya platformlarından olan, Youtube üzerinde de kendini tanıttığı videolarını yayınladı. Başarısının sırrını anlatan Atakan Can, tecrübelerimin ardından başarımı da ortaya koydum. Çok çabaladım, profesyonel olarak adımlar attım. Şeklinde konuşmasında belirten, Atakan Can hayvan severliği ile de çok gündeme gelmiştir.

Atakan Can Başarılı Projelere İmza Atmaya Devam Ediyor

Genç girişimci Atakan Can, başarılı projelere imza atmaya devam ediyor 2016 yılından bu yana 80 adet projede yer aldı. Geleceğe yönelik yeni projeler için çalışmaya devam ediyor. Makine sektörüne birden fazla proje kazandıran Atakan Can akademik kariyerinde başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Umarım kendisini daha fazla projede görme imkanı bulabiliriz çünkü ülkece genç yatırımcılara ihtiyacımız var.