Rapçi kimliği ile ön plana çıkan genç şarkıcının gerçek adı ise Ferhat’tır. Ben Fero’nun tüm şarkılarını https://mp3medya.com/ linkine tıklayarak ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Ben Fero Şarkıları Nelerdir?

8 yaşından itibaren Rap müziğe yönelen Ben Fero, kısa sürede büyük beğeni toplayarak hayran kitlesini genişletmiştir. Şarkıcının birden fazla şarkısı bulunmakta olup, her bir çalışması da büyük beğeni toplamaktadır. Siz de şarkıcının tüm şarkılarına Ben Fero Şarkıları indir linki üzerinden ulaşabilir, şarkıları hızlı ve kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

Ben Fero’nun 3 2 1 şarkısı en çok dinlenen ve indirilen şarkıları arasında yer almakta olup, kısa süre içerisinde en hit şarkılar listelerinde de yerini almıştır. Şarkının çok dinlenmesi Ben Fero’nun alanında ne kadar başarılı olduğunun da kanıtı olarak görülmektedir. 3 2 1 şarkısının 8D Audio versiyonu da bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra Akalım ve Arkadaş parçaları da hem sözleri hem de müziği ile beğeni kazanan şarkıları arasında yer almaktadır. Arkadaş şarkısının birden fazla remix versiyonu da bulunmakta olup, farklı ritimleri ile dinleyicilere sunulmaktadır.

Bu şarkıların yanı sıra şarkıcının; Babafingo, Biladerim İçin, Buldum, Demet Akalın, Diskotek, Kimlerdensin, Mahallemiz Esmer, Motivasyon, Yaylan gibi pek çok şarkısı bulunmaktadır.

Ben Fero Demet Akalın Şarkısı

Ben Fero, Demet Akalın şarkısı ile büyük beğeni toplayarak, en çok dinlenen şarkılar arasında yerini almıştır. Bunun yanı sıra indirilen şarkılar arasında da en çok indirilen şarkı olarak öne çıkmaktadır. Demet Akalın şarkısının birden fazla versiyonu bulunuyor. Şarkının orijinalinin yanı sıra, farklı versiyonları da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Demet Akalın şarkısını Ben Fero Demet Akalın indir linkine tıklayarak yüksek ses kalitesi ile ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. indirme işlemi için herhangi bir üyelik gerekmemektedir.

Şarkı hareketli bir müzik ile harmanlanmış olup, rap tarzıyla da şarkıcı ile özdeşmiştir. Hava kapalı olsa da akmaya devam edelim, arabaya binelim ve radyoda sürekli Demet Akalın şarkıları çalıyor. Bir kez olsun bizi çalmadın derken esprili bir sitem söz konusu. Kendi şarkılarının da radyoda sürekli olarak çalmasını talep eden şarkıcı, bu isteğini Demet Akalın şarkısında dile getirmiş. Şarkının içeriği esprili olduğu kadar, dinleyenleri de hareketlendiren ritmi ile oldukça beğeni topluyor. Uzun bir şarkı olan Demet Akalın şarkısı, Ben Fero’nun en başarılı çalışmalarından biri olarak görülüyor.