34 beden den 60 bedene kadar gider.  44 bedenden sonrası büyük beden sınıfına girmektedir. Bu kıyafetleri her yerde bulamayabiliriz.  Mağazalarda genelde küçük ve normal beden ölçülerinde kıyafetler satılır. Beden numaramız büyükse kızar hemen o mağazayı terk ederiz.  Kendimize büyük beden satan yerler aramaya başlarız. O yerleri belirler ve hep oralardan alışveriş yapmak isteriz.

Büyük Beden Giyiyorsak Nelere Dikkat Etmemiz Gerekir?

Normal beden ölçülerine sahip insanların giydiği her türlü kıyafeti büyük beden ölçülerine sahip kişilerde giyebilir. Ama dikkat etmemiz gereken birkaç önemli nokta var. Dar vücuda yapışan, vücut hatlarımızı ortaya çıkaran kıyafetleri tercih etmemiz gerekir. 

Renk seçimine de dikkat etmemiz lazımdır. Açık renkli kıyafetler yerine biraz daha koyu renkli kıyafetler almamız en doğrusu olacaktır. Çünkü bunlar bizi daha da kilolu gösterebilir. Omuzlarımız genişse omuzları örten kıyafet daha doğru seçim olacaktır. Bacaklarımız kalınsa mini kıyafetler yerine uzun kıyafetler giyilirse hem bacaklarımız görünmez, hem de daha uzun boylu görünürüz. İşte tüm bu özelliklere sahip kıyafetlere ulaşmak için https://www.miramor.com/ sayfası sizleri bekliyor.