Sadece yüzüklerde değil pırlanta bileklik tasarımları ise adeta büyülemektedir. Beyaz taşın en masum ve doğal güzelliğe sahip olan pırlanta bilekliklere eklenen küçük detaylar ile de bütün dikkatleri üzerine çekmektedir. 

Gece davetleri, düğünler, kutlamalarda daha çok abiyeler tercih edilmektedir. Abiyeler de en şık ve etkileyici şekilde pırlanta mücevherler ile kombin tamamlanabilmektedir. Pırlantanın kullanıldığı çok çeşitli mücevherler bulunmaktadır. İçlerinde zarafeti ile pırlanta bileklikler daha çok kullanılmaktadır. 

Pırlanta Bileklik Modelleri

Pırlanta bileklik modelleri dendiği zaman altın su yolu bileklik ve fantezi bileklik akla gelmektedir. İkisinde de şık taşlara belirli şekiller eklenmiştir. 

Safir ile pırlantanın birlikte kullanıldığı bileklikler de maviden beyaza geçiş çok hoş durmaktadır. Gözyaşı damlası şeklinde safir taşının çevresini saran pırlantalar sanki masal diyarından gelmiş gibi göstermektedir.

Baget şeklinde pırlanta ve daha küçük pırlantalardan oluşan pırlanta baget kelepçede farklı bir seçenek olabilir. 

Oluşması yıllar süren zümrüt ve yakut taşların pırlanta ile uyumu mükemmeldir. Yeşilin anlam bulduğu zümrütten tasarlanan bileklikler de unutulmaz bir hediye olabilir. Aşkın sembolü olan safirin ise pırlanta ile birleşmesi de harika olmaktadır.

Sevdiklerinize hediye almakta kararsız iseniz bu bileklikler aradığınız şey olabilir. Her kadının tarzı farklı olmasına karşın aradığınız bilekliği rahatlık ile bulabilirsiniz. https://www.lizaypirlanta.com/bileklik sayfasından pırlanta bileklikleri inceleyebilirsiniz.