Çağımızın hastalığı olan obezite ve şeker problemleri için çözüm oluşturduklarını belirtti. Uzman hekim bu alanda faaliyetlerini sürdürdüğünü açıkladı ve açmış olduğu Elit Cerrahi Klinik ile hastalarına konforlu bir ortamda sağlık hizmeti sunduklarından bahsetti.

Doç. Dr. Orhan Bat hangi alanda hizmet veriyor diyorsanız; bu klinik de uygulanan tedaviler arasında tüp mide ameliyatı, mide botoksu, lazer hemoroid tedavisi ve fenol enjeksiyon işlemleri gerçekleştirilmektedir. Bu işlemlerle hastaların sağlıklı ve konforlu bir yaşam sürmesi mümkündür diyerek kendilerine güvendikleri hayata merhaba diyebilmesi yeniden mümkün hale geliyor dedi.

Doç. Dr. Orhan Bat: Ufak Dokunuşlarla Estetik Görünüm Ve Sağlıklı Yaşam Mümkün

Beslenme söz konusu olduğunda irademize çoğu zaman sahip çıkamıyoruz diyen Doç. Dr. Orhan Bat sağlıklı bir yaşam için sağlıklı bir beslenme elbette ki gerekir. Ancak iradesiz davranılıyorsa dikkat etmeniz gereken bir konu bulunuyor. Ufak dokunuşlarla muhteşem bir yaşam sürebilmek mümkün. Hayatınızda kendinize olan inancınızı kaybetmeden mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz dedi.