Başarılı saç ekim uzmanı olan Dr. Resul Yaman FUE tekniğini kullanarak saç ekim işlemlerini gerçekleştirmektedir. Saç ekim işlemlerinin nasıl yapılması gerektiği konusunda detaylı bilgi vermektedir.

Saç ekimi işlemlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli konu doğal görünüm ve estetik yapıdır. Kellik problemi zaten estetik bir problem olduğu için pek çok kişi saç ekimi yöntemlerine başvurmaktadır. Peruk gibi görünen olumsuz sonuçlar pek çok hastanın moralini bozar ve özgüvenini azaltır. Bu nedenle Dr. Resul Yaman işlemler öncesinde saç çizimini yüz hatlarına uygun bir şekilde belirlenmesi gerektiğini belirtmektedir. Hastanın saç kaybı yaşamadan önceki fotoğrafları dikkate alınarak yeni saç tasarımı gerçekleştirilir ve daha sonra işleme başlanır.

Profesyonel Saç Ekim Aşamaları

Saç ekimi işlemi öncesinde ön hazırlık, saç kökü toplanması, anestezi ve operasyon, saç ekim işlemi aşamaları bulunmaktadır. Dr. Resul Yaman ön hazırlık aşamasında ilk olarak estetik saç çizimi ve hastanın önceki saç çizgisini belirler ve buna uygun çizim yaparak uygulamaya başlar. Başarılı bir hekim olarak bu işlemlerde kullanılan teknik donanıma ve steril ortamlara dikkat etmektedir.