Aktif hoparlör sistemleri, türlerine ve özelliklerine göre farklı seçeneklerde tasarım ediliyor. Profesyonel se ve müzik sistemi markalarının çoğu, aktif kabin sistemlerinde en güncel teknolojilerle üretim gerçekleştirmektedir. En popüler aktif hoparlör çeşitleri, en profesyonel markalar ve cazip fiyatları ile en çok satın alınan aktif kabin sistemleri gibi pek çok seçenek bulunuyor. Ürün seçimleri, kullanım alanlarına ve kullanım amaçlarına göre belirlenerek tercih edilebilir. Aktif hoparlör çeşitleri türlerine göre; 2 yollu, 3 yollu, kule, subbass, Line Array, çoklu set ve kolon tipi hoparlör seçenekleri olarak nitelendirilmektedir.

Aktif Hoparlör Çeşitleri Nelerdir?

Aktif hoparlör sistemleri; profesyonel, anons tipi, portatif ve Hi-Fi gibi kategorilerde değerlendirilmektedir. Ürün seçimlerinde kategorilerine göre teknik detayları değerlendirilebilir. Tekniklerine göre 2 veya 3 yollu aktif kabin sistemleri, Subbass gibi niteliklerde tasarım edilen ses sistemi ürünleri, geniş band tasarımları ile kullanım alanlarına göre farklı seçkiler sunar. Aktif hoparlör sistemlerinde kullanılan tip kategorileri ise şu şekildedir;

  • Normal
  • Kule hoparlör
  • Monitör hoparlör
  • Line Array hoparlör
  • Vertical Array hoparlör
  • Duvar Tipi hoparlör

Ürün seçimlerinde kullanılacak alanlara, sektörlere, iş alanlarına, sanat alanlarına veya bireysel kullanım özelliklerine göre ürün tercihleri yapılabilir. Aktif Hoparlör Tasarımlarında Ebat ve Bass Özellikleri Aktif hoparlör sistemleri ebatlarına göre kombine edilen bass özellikleriyle tasarım edilmektedir. 21 inç monitörler 53 cm, 18 inç hoparlör sistemleri 46 cm, 15 inç- 38 cm, 12 inç- 30 cm, 10 inç- 25 cm, 8 inç- 20 cm gibi kombinsyonlarda üretim yapılmaktadır. aktif hoparlör fiyatları Plastik, ahşap, polikarbon, metal içerikli gibi farklı ürün seçenekleri bulunmaktadır. Portatif sistem seçenekleriyle de sunulan aktif hoparlör sistemleri, marka ve ürün modellerine göre farklı seçkiler sunar.

Aktif Hoparlör Markaları

Tiz- tweeter özelliklerine göre farklı seçeneklerde sunulan aktif hoparlör sistemleri; 1 inç, 1- 2 inç arası, 2 inç, 3 inç veya tizsiz gibi seçeneklerde imal ediliyor. En popüler kabin sistemleri arasında ise Yamaha, Adam Audio, Behringer ve JBL markaları yer alıyor. Global marka sunumları ile birbirinden nitelikli ve kapsamlı hoparlör sistemleri bulunmaktadır. En profesyonel markalar arasında ayrıca; DB Technologies, Das Audio, Mackie, ESI Audio, Genelec, LD Systems, Samson ve Spekon gibi firma seçenekleri yer alıyor. Profesyonel aktif hoparlör fiyatları üretici firmalar ve modellere göre farklılık göstermektedir. Online satış sistemleriyle farklı teknik özelliklerde satışa sunulan hoparlör sistemleri arasında; Eagletech, Electrovoice, HK AUDIO, Lastvoice, Notel, PLA, Presonus ve Qsc hoparlör sistemleri bulunuyor.

Aktif Hoparlör Fiyatları

Rcf, Sbx, Solton, Sti ve WORK gibi profesyonel aktif kabin sistemleri, model seçeneklerine göre farklı fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor. Esnek ödeme seçenekleri, online sistem kampanyaları, ücretsiz kargo avantajları ve hızlı kargo sistemleriyle her alanda kullanıma uygun hoparlör seçenekleri bulunmaktadır. TC Helicon, Tromba, Turbosound ve Wharfedale profesyonel ses sistemi markalarının en klasik ve en popüler ürün seçeneklerini değerlendirerek, fiyat incelemesi yapabilirsiniz. Aktif hoparlör sistemleri, tasarım özellikleri, kullanılan hammaddeler, sürücü özellikleri, watt güçleri, giriş ve çıkış özellikleri, bağlantı kapsamları gibi niteliklerine göre farklı fiyat seçeneklerinde sunuluyor. Multi medya hoparlör çeşitleri, akıllı cihazlarla senkronize özellikleri, SD, Mp3, USB bağlantı özellikleri gibi opsiyonlara bağlı olarak birbirinden farklı nitelikler ile fiyat seçkileri sunulmaktadır. Kampanya ve indirim özelliklerini, taksitli satış seçeneklerini değerlendirerek ürün seçimi yapabilirsiniz. Aktif hoparlör çeşitleri tekli ürün, set ürünler veya hazır paket seçenekleri gibi kombinasyonlarda sunuluyor.