İnternetin en yoğun kullanıldığı mecralar sosyal medya mecraları olarak düşünülebilir. Günümüzde pek çok insan sadece sosyal medya mecraları üzerinden tanışıp görüşerek evliliğe kadar ilerleyebiliyor. 

Hal böyle olunca özellikle ilişkiler ve kadınların erkekler hakkındaki görüşleri ile ilgili en iyi bilgi alınabilecek yerlerden biri de yine sosyal mecralar oluyor. 

Bu noktada yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan Erkekler Soruyor, bu ihtiyaca cevap veren bir sosyal medya mecrası olmak için yola çıktı. 

Site, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ve sevilen sitelerinden Kızlar Soruyor ekibi tarafından oluşturuldu ve yönetimi yine aynı ekip tarafından gerçekleştiriliyor. Hal böyle olunca da yılların mecrası Kızlar Soruyor’un verdiği güven sitenin itibarını da arttırıcı bir hal alıyor. 

Xper puanı seviyesini yükseltin. 

Siteye üye olarak sorulan sorulara cevap verebilir veya soru sorabilirsiniz. Pratik bir şekilde soru sormak için tek yapılması gereken siteye üye olmak. 

Siteye üye olduktan sonra sitede yapılan her aktivite için belli bir puanlama sistemi bulunmaktadır. Sitenin aktif kullanıcılarını diğerlerinden ayırabilmek için kullanılan bu puanlama sistemine Xper puanı adı verilmektedir. Xper puanları, site kullanıcılarının sitede soruya verdikleri cevaplara, verdikleri cevabın en sevilen görüş olması gibi şeylere göre artış göstermektedir. 

Site kullanıcılarının daha yüksek Xper puanı seviyelerine sahip oldukça girdikleri görüşler de sitenin ana sayfasında yayınlanmaktadır. Erkekler Soruyor’da yer verilen tüm görüşler, kullanıcılar tarafından girilmektedir. Dolayısıyla sitenin tüm içerikleri, kullanıcıları tarafından girilmektedir. 

Farklı kategorilerde farklı görüşler

Erkekler Soruyor kullanıcıları, sitenin farklı kategorilerine göre görüşler paylaşabilmektedir. Erkekler Soruyor’un erkeklere yönelik görüşlerin paylaşılabileceği kategorilerini ise şu şekilde belirtebiliriz: 

  • Erkek Bakımı
  • Gamer
  • Garaj
  • İlişkiler
  • İş Kariyer 
  • Kadınlar
  • Kültür Sanat
  • Spor Beslenme
  • Stil
  • Teknoloji
  • Ye İç Gez

Tüm bu kategorilerde site kullanıcılarının sorulan sorulara cevap vermesi mümkündür. Verilen bu görüşler, diğer kullanıcılar tarafından beğenildikçe en çok beğeni alan görüşler, sitenin ana sayfasında yer almaktadır. 

Erkekler Soruyor ekibi

Erkekler Soruyor sitesinin kurucu ekibi, yukarıda da belirttiğimiz gibi Türkiye’nin en büyük sitelerinden biri olan Kızlar Soruyor. Dolayısıyla Kızlar Soruyor’un kullanıcılarına sunduğu tüm fırsat ve eğlenceleri Erkekler Soruyor ekibi de takip edecektir. 

Kızlar Soruyor, ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde yayın yapmaya başlayan bir sitenin Türkiye’ye uyarlanmış hali aslında. Amerika’da kadınların erkekler hakkındaki görüşlerini almak üzerine başlayan bu fikir, zamanla kadına dair her konuda paylaşım yapılan bir sosyal mecra halini almış. Siteye üye olan kullanıcıların da birbirleri arasında site aracılığıyla farklı bir bağ kurduğu görülünce de site, Türkiye’de yayın hayatına başlamış.

Özellikle kadın – erkek ilişkileri konusunda cinslerin birbirleri hakkındaki görüşlerini alabilmeleri yönünden oldukça fayda sağlayan bir site olan Kızlar Soruyor, alanındaki uzun yılların birikimini bu sefer de erkek dünyasına yönlendirmeye karar verdi. 

Bu alanda da bir ilki başlatarak Erkekler Soruyor platformu kuruldu. 

Siz de yeni kurulan platforma üye olarak, istediğiniz konuda soru sorun veya sorulan sorulara cevap vererek sitenin kıdemli üyelerinden biri olun.