İleri teknoloji ürünleriyle ön plana çıkan Huawei, özellikle gençler tarafından yoğun ilgi görmektedir. Gerek kullanım özellikleri gerekse tasarım özellikleriyle büyük beğeni kazanan bu ürünler, son yılların en iddialı ürünleri arasında yer almaktadır. İşte son zamanların ön plana çıkan huawei telefon modelleri:

  • Huawei P20 Lite

  • Mate 10 Lite

  • Huawei Y7

  • Huawei P20 Pro

Söz konusu telefon modellerinin 16 GB, 32 GB, 64 GB VE 128 GB olarak piyasada bulunduğu bilinmektedir.

Başlıca Huawei Sorunları

Piyasada çok sayıda farklı ürünü bulunan Huawei markasına ait kullanım durumuna bağlı olarak bazı sorunların da yaşandığı bilinmektedir. Huawei sorunları söz konusu olduğunda akla ilk gelen sorun, batarya sorunudur. Esasında batarya sorunu hemen tüm markalarda karşılaşılan bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak bu sorunun oluşmasında yanlış kullanımın da etkisi bulunmaktadır. Bu noktada Huawei markasına ait olan cihazların bataryasının problemli hale dönüşmemesi için öncelikli olarak bataryaların tam ve düzenli doldurulması gerekmektedir.

Batarya sorunu haricinde zaman zaman Huawei markasına ait yazılımsal sorunların da yaşanıldığı bilinmektedir. Bu noktada akıllı telefonunuza indirmiş olduğunuz uygulamaları tekrar gözden geçirmeniz önem kazanmaktadır. Zira kimi zaman indirmiş olduğunuz uygulama ve oyunlar virüs içerdiği için telefonunuzun yazılımına da olumsuz yönde etki etmektedir. Ayrıca mekanik aksanında da kimi zaman sorunları bulunan Huawei, suya karşı da hassas bir cihaz olarak karşımıza çıkmaktadır. Esasında sıralanan tüm bu sorunlar, hemen hemen tüm cep telefonu markaları için de geçerli olmaktadır. Bundan dolayı cep telefonunuzun markası ne olursa olsun, düzenli ve itinalı bir şekilde kullanmanız, bir sorunla karşılaşmamanız açısından önemli olmaktadır.

Huawei Cep Telefonları

Son zamanlarda reklamlarda güzel bir fon müziği eşliğinde izlemeye alıştığımız Huawei markasına ait cep telefon modeli olan P Smart 2019 cep telefonu, yoğun bir ilgiyle karşılaşmış durumdadır. ‘’Seninle Aynı Modda’’ sloganıyla özdeşleşen bu cep telefonu, oldukça şık bir görünüme sahip olmasıyla gençlerin büyük beğenisini kazanmış durumdadır. Bu noktada Huawei cep telefonları birbirinden farklı modelleriyle müşterilerinin karşısına çıkabilmektedir.