İstanbul ilinde yayın yapan radyolardan biri de Karadenizin Sesi RadyoK isimli radyo kanalıdır. Karadeniz şarkıları dinlemeyi seven kişiler, bu radyo kanalını tercih etmektedir. 

Yöresel radyo kanalları içinde dikkat çeken Karadeniz kanalında birçok müzik yayını yapılmaktadır. Hem İstanbul’da hem de çevresinde yayın yapan radyo kanalında kemençe ve horon gibi yöresel müzikler, insanlarla paylaşılmaktadır. Karadeniz radyosunu dinlemek isteyen kişiler, kanalın frekans bilgilerinin yanında internet sitesini de tercih edebilirler. Kanal, 93.3 frekansından İstanbul’da yayın yapmaktadır.

Slow Karadeniz

Türkiye’de hizmet veren yerel ve ulusal radyo kanallarından bazıları daha çok tercih edilmektedir. Daha popüler olan radyo kanallarının çeşitli özellikleri bulunmaktadır. 2007 yılından beri kaliteli bir şekilde radyo yayını yapan Slow Karadeniz, en çok dinlenilen radyo kanalları arasında yer almaktadır. Rize bölgesi için yerel radyo hizmet veren kanala internet üzerinden de ulaşmak mümkündür. Rize radyo kanalı 96.0 frekansından dinlenilebilmektedir.

Günümüz dijital olanakları sayesinde web siteleri aracılığıyla tüm radyo kanallarını rahat bir şekilde dinlemek mümkündür. Slow Karadeniz FM isimli radyoyu da internet üzerindeki birçok kanaldan rahat bir şekilde dinlemek mümkündür. Kanalın resmi internet sitesinden de canlı radyo yayını yapılmaktadır. Radyo kanalında yerel ve ulusal haberlerin yanında birçok müzik türünün yayını yapılmaktadır.

Fıstık Fm

Radyo kanallarını birçok yöntemle dinlemek mümkündür. Mobil cihazlarla rahat ve hızlı bir şekilde dinlenilebilen radyo kanallarını web siteleri üzerinden de birçok kişi dinlemektedir. Türkiye’nin bazı yerel radyo kanalları dikkat çekmektedir. Bu kanallardan biri de Samsun ili için yayın yapan Fıstık FM isimli kanaldır. Kanalın yayına Türkiye’nin her yerinden internet üzerinden ulaşmak mümkündür. 2010 yılından beri yayın sunan kanal, Samsun ilinin tüm ilçelerinde dinlenebilmektedir.

Birçok müzik türünün yayını yapan kanalda çeşitli konserler ve farklı etkinliklerin de yayını yapılmaktadır. Samsunluları eğlendiren radyo kanalı, en fazla tercih edilen yerel radyo kanalları arasında yer almaktadır. Karadeniz müziklerinin de yayınlandığı radyo kanalında internet üzerinden ulaşmak mümkündür. Kanalın Samsun ilindeki yayın frekansı 9.5 şeklindedir.