Denemeleri ve özgür ilişkileri severler; eşleri dışında başkaları ile flörtleşmek onlara göre normaldir ve heyecan vericidir.

Koca Burcu Erkeği 

Erkekler, Kova kadınlarından daha uzlaşmacı ve yumuşaktır. İlişkilerdeki cinsiyet rollerini çok iyi anlarlar. Aynı zamanda, kendi sevgililerinden maksimum samimiyet ve sevgi beklerler. Buna karşılık, Kova sevgilisine ihtiyacı olan her şeyi sağlar.

Uzun bir ilişkisi varsa zaman zaman kendini geri çeker. Kendi dünyasında kapanabilir, partneri sorunun ne olduğunu anlayamaz. Buna alışmak gerekir, artık sevilmediğinizi düşünmeyin sadece Kova'nın dış dünyadan uzakta kendi içinde dinlenmesi gerekir.

Kova Erkeği Kadında Neleri Sever?

Kova, aşağıdakilerin hepsini içeren kadınları sever:

  • Dürüst

  • Duygusal

  • Seksi.

Koca burcu erkeğine karşı bencil olur, sadece kendi konforunuzu düşünürseniz sizden jet hızıyla uzaklaşır. 

Onu anlayacak ve kendini geliştirmeye zaman ayıracak kadına ihtiyacı vardır. Ayrıca evcil hayvanları sever ve partnerinin de bu hayvanlara iyi davranması gerekir. Kova için en iyi arkadaş sevgilisidir. Kova'yı kontrol eden Uranüs’tür ve ona sürekli partnerini denemesi için ısrar eder. İyi bir dost ve dinleyici değilseniz kova burcu muhteşem cazibesini sizden uzaklaştırmayı seçer. 

Kova burcu erkeğinin uzak durduğu kadınlar; 

  • Ketum;

  • Duygusal olmayan;

  • Kaba;

  • Kalpsiz.

Aşağıdaki işaretler kova burcu erkeğin ciddi duygular yaşadığını gösterecektir:

Mizah. İlgili ama çok fazla şaka içermeyen - Kova için ilk aşk işaretidir. Bir kadını etkilemeye çalışırken, çeşitli mizahi teknikler uygular. Mizahı uygunsuz olabilir ama  onlara bahşedilen mükemmel gülümse anında tüm öfkenizi giderir.

Dikkat çekmek. Kova sizi seviyorsa, dikkatinizi çekmek için her şeyi yapacaktır. İşindeki başarıları sürekli size anlatacak, kendini övecek ve kendi başarılarını gösterecektir. Muhtemelen size aşık olduktan sonra aniden saçını değiştirecek, spor salonuna gitmeye başlayacak. Yani, beklenmedik dönüşlere hazır olun.

İletişim. Sosyal ve hareketlidir. Ancak kural olarak, sizi bir yere davet etmez, genelde siz onu edersiniz. Entelektüel konuşmalar yapmayı severler. Sonsuz konularda felsefi tartışmalar yapabilirsiniz. Bir sorununuz olursa ona güvenip bu sorunu hızla aşabilirsiniz. 

Bu nedenle, eğer Kova aşık olursa, asla susmaz. Çok ben merkezli olsa da aşık olduğunda kendini size iyi göstermeye, onu takdir etmenizi sağlamaya çalışır. Normalde sürekli kendilerini iltifat ederken, bu iltifatları sizden bekler.

Sizi görmek için zaman tanımaz. Mümkün olduğunca etrafınızda olma arzusu güder. Bu, adamın sizi sevdiğini en net şu şekilde anlayabilirsiniz; Aniden ziyarete gelir ya da boş sokaklarda gezinmek için sabah saat 2'de sizi arar, işte o zaman, o çapkın kova erkeğine artık güvenebilirsiniz. 

Kova Burcu Kadını

Kova burcu kadınının bir hava Zodyak’ında olduğunu asla unutmayın. İlişki biraz entrika içermeli, gergin olmalıdır. Aksi halde sıkılır ve sizi terk eder. Ancak, eğer uzun süre onu büyülemek isterseniz o zaman aşağıdakileri yapmalısınız.

Cömertlik. Hediyelere bayılır, cömert insanları sever. Sevgilisini şaşırtma arzusuyla doludur. Ona orijinal buketler, büyük oyuncaklar alın. Şiirler yazın, kız arkadaşlarına iyi davranın.

Sadakat. İnanmak yeterince zor olsa da Kova kadını çok sadıktır. Çevresinde birçok erkek olsa bile aşık olduktan sonra kimsenin bir önemi kalmaz. Zor olan sevginizi sürekli yansıtmak zorunda olmanızdır. Sevginizin azaldığını hissederse flörtleşmelere başlayabilir.  Ama sadakati gerçekten sınırsızdır.

Hassasiyet. Kova burcu karakteri çok hassastır. Bu eğlenceli kadının romantizm hakkında çok şey bildiğini anlayacaksınız. Çok romantiktir ve karşısından da bunu bekler. Eğer romantik biri değilseniz kolayca kalbi kırılacaktır.

Kova Burcu İle İlişki Ve Evlilik

Kovaların sevimli öfkesinden dolayı, manipülasyonlarla uğraşırsanız. Özgürlük seven kova burcu, özgür olmak ve özgür kalmak için her yolu dener.

Hayat görüşü: Kişi istediği gibi yaşama hakkına sahiptir ve hiç kimse onu hiçbir şeye zorlayamaz.

Evlilik onlara göre değildir çünkü özgürlükleri kısıtlanır ama evlilikte demokratiktir. Kendi kurallarını size hiç dayatmaz, o özgürse siz de özgürsünüz. 

Bu kadar dışa dönük bir kişiyi nasıl memnun edeceğinizi düşünüyorsanız, onunla arkadaş olun. Sıkıcı biriyseniz veya görüşlerine katılmıyorsanız hayat sizin için oldukça zor olacaktır. Bağımsızlık, rahatlık, özgürlük dozunda olmalıdır. Arkadaşları ile sizin arasında tercih yapmasını isterseniz arkadaşlarını seçecektir ve bunu size hissettirmeyecektir. Kendi sırlarını saklama konusunda çok iyidir. Kimseye sırrını vermez, aşık olduğu zaman bile.

Natalastroloji.com üzerinden Kova burcu erkeği ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylara ulaşabilirsiniz.