Birbirinden lezzetli yemekleri, çocuk eğitimi hakkında verdiği detaylı bilgiler, düzenlediği Süpermom festivalleri ve günlük hayata dair verdiği ipuçları ile kısa zamanda büyük takipçi kitlesine ulaştı. Melek İçmeli’nin son günlerde öne çıkan diyet ipuçları ise birçok kişinin kilo problemine çare olacak nitelikte!

Zeytin Yaprağı Çağı ile Fazla Kilolarınızdan Kurtulun!

Melek İçmeli takipçileri için yalnızca diyet tüyoları vermekle kalmıyor, sayfasında takipçilerinin motivasyon fotoğraflarını paylaşarak destekliyor. İçmeli kendisinin ve takipçilerinin kilo verme süreci hakkında: ‘’ Diyet sürecimi ve diyetisyenimden aldığım tüm tüyoları takipçilerim ile paylaşarak bu süreçte onlarında motive olması için elimden geleni yapıyorum. Kilo verme sürecimde yanımdan ayırmadığım iki şey var. Hindistan cevizi yağı ve zeytin yaprağı. Hindistan cevizi yağımı her gün aç karna bir tatlı kaşığı olarak 2 bardak su ile mutlaka alıyorum. 

Gün içerisinde sabah ve akşam iki kez mutlaka zeytin yaprağı çağı içmeye özen gösteriyorum. Bu iki mucizevi besin vücutta yağ yakımını hızlandırırken, metabolizmanın daha hızlı çalışmasını destekliyor. Bunun yanı sıra günlük hareketime ve dengeli beslenmeye oldukça özen gösteriyorum. Tüm bu formülleri düzenli ve dikkatli bir şekilde uyguladığımda ciddi oranda kilo verip sıkılaştığımı hissedebiliyorum. Böylelikle formumu koruduğum gibi, takipçi dostlarımın da kilo verme sürecinde destekleyebildiğim için çok mutlu oluyorum.’’ Diye belirtiyor.