Adana'da dünyaya gelen çocukluğu Trabzon'da geçen Ünverdi üniversiteyi kazandığı Ankara'da uzun yıllar eğitim hayatına devam etti. Ardından İstanbul'a yerleşen sosyal medya uzmanı kısa zaman içerisinde adını duyurmayı başardı. 

Başarılarını Ödüller İle Taçlandırıyor

Rekorlara attığı imzalar dışında global birçok başarıyı da ödülleriyle taçlandıran Yeni Medya Şirketler Grubu CEO'su Murat Can Ünverdi, Gazi Üniversitesi'ndeki eğitim hayatı ile birlikte başladığı yatırımlarına birçok alanda devam etti. Start-Up yatırımcısı olan Ünverdi azmi ve kararlılığı ile dikkat çekiyor. Kuruluşunda rol aldığı Yeni Medya Şirketler Grubu firmasında CEO pozisyonda görev yapan Murat Can Ünverdi şirketin noktaya ulaşabilmesi adına alanında profesyonel insanlarla çalışmayı sürdürüyor.  Şirketin 1 yıllık kalkınma ve büyüme planını hazırlayan ve hızla uygulamaya koyan genç ve başarılı iş adamı başarının kendileri için kaçınılmaz olduğunu her fırsatta dile getiriyor.  

Ödülü Dansçılar Arasına Adını Yazdırdı

Yalnız teknoloji ve sosyal medya alanında da değil aynı zamanda farklı alanlarda da başarıları bulunan genç adam on parmağında on marifet dedirtiyor.  Şarkı söylemeyi sevmesini yanı sıra piyano ve gitar çalmayı da seven Ünverdi müziğin yanı sıra dans alanında da kendini geliştirerek ödülü dansçılar arasına adını yazdırdı. Özellikle Latin danslarında çok iyi olan Murat Can Ünverdi hobi olarak yaptığı sanatta başarılı olmayı sürdürüyor. İnsanın her zaman kendisine zaman ayırması gerektiğinin altını çizen ünlü CEO iş hayatında insanların kendisine zaman ayırmaması nedeniyle işlerine yeteri kadar odaklanamadıklarını ve başarıyı yakalayamadıklarını dile getiriyor. 

Murat Can Ünverdi İçin Başarı Kaçınılmaz 

Kısa film yönetmenlik denemeleri de yapan Murat Can Ünverdi bu alanda kendini geliştirmeye devam edeceğini belirterek aslında fotoğraf ile filmin birbirine benzediğini söyledi. Tasarladığı yeni projeleri içerisinde YouTube kanalı video çekim işlerin de tüm projelerin başında olmak istediğini anlatan genç CEO ilgi duyduğu her alanda bilgilerini her zaman taze tutmak için çalıştığını dile getirdi.

Instagram Hesabım : www.instagram.com/mcanunverdi 

Kişisel Sitem :  www.canunverdi.com  

Şirket Sitemiz : www.ajansyenimedya.com