Her organizasyonda düğünlerde, bekarlığa veda ve kınalar da setler halinde hediyelik hazırlanan plajlarda ve kumsallarda gece kulüplerinde genç kız ve erkeklerin vücutlarında gördüğümüz bu dövmelere biz bayılıyoruz. Her çeşit ve desen seçme olanağımız bulunan bu dövmeleri kolayca yapıp anında görünümünüze mükemmellik katabilirsiniz. Bu dövmelerin modası hiç geçmiyor. Tüm sezon boyunca dolabınızı size ait metalik, siyah beyaz veya renkli dövmelerle renklendirin.

İnstagram da takip ettiğiniz çoğu model ve ünlülerin dövmeleri sevdiği bir sır değil, sizde bu stillere sahip olmak için gerçek dövmenin yarattığı acıya katlanmak zorunda değilsiniz. Geçici dövmelerinizlere de ünlülerin dövmelerinin benzerlerini yapabilirsiniz. Geçici dövmeler bir nevi kalıcı dövme uygulamadan önce prova olarakta kullanılabilir. Daha sık olarak bu geçici dövmeler kişilerin bireysel düşüncelerini hatta bazen iç dünyasını göstermek için bir aracı olarak ta kullanılabilir. Son zamanlarda dekolte bir kıyafetle geçici dövme tasarımlarını birleştirmek çok moda oldu.Bu dövmeleri kullanmak için diğer nedenler de var. Mesela bir dövme küçük bir yara izinizi gizlemek yada şans getirmesi için uygulayabilirsiniz.

Geçici dövmelerle, el bileklerinize bilezik tarzı metalik dövmeler , ayak bileğinize zarif kuşlar ve küçük semboller boynunuza yapay bir kolye kombinleri yapabilirsiniz. Modern gençlik geleneksel çiçek süslemeleri, burçlar ve düşüncelerini ifade eden sembolleri daha çok tercih ediyorlar. Bazen ise logo ve çeşitli markaların adlarını bile dövme olarak kullanabiliyorlar. Bu dövmeler her türlü organizasyonlarınız da kullanabileceğiniz harika bir tanıtım malzemesidir. Neden herkesin bir anda bu dövmeleri bu kadar benimsediğini ve sevdiğini anlamak o kadar da zor değil. Altın ve gümüş dövmeler aynen takıya benziyor ve çok ucuza sahip olabiliyorsunuz, her gün rahatlıkla değiştirip farklı bir görünüme kavuşabiliyorsunuz.

Bu tür dövmeler kesinlikle güvenlidir, her türlü testten geçer not almıştır, alerjik reaksiyona yol açmaz, uygulaması kolaydır, herhangi bir yağ ile ovalıyarak yaptığınız bölgeden çıkarabilirsiniz. Bir çocuk bile bu dövmeleri rahatlıkla uygulayabilir. Seçilen deseni yapıştımadan önce cildinizi yağlardan ve losyonlardan uzak tutun, daha sonra jelatin tabakayı çıkarıp cildinize istediğiniz deseni yapıştırın. Bundan sonra, çizime sıkıca bastırın ve temiz suyla cömertçe ıslatın bir kaç saniye sonra dövme teninize geçer tek yapmanız gereken kağıdı kaydırarak kaldırmak olacaktır. Geçici dövme 7 güne kadar dayanabilir. Fakat parmaklarınıza ve elinize yaoacağınız dövmeler daha az dayanırlar.

Geçici dövmeler çocukların eğlencesi olmaktan artık çıkıp moda dünyasının içinde hızla yükselişe geçtiler ve dekorasyon hatta makyaj gibi kullanıldılar. Genelde moda podyum ve kırmızı halıda başlar, daha sonra trend olur. Beyonce'nin ardından Sarah Jessica Parker Alessandra Ambrosio, Cara Delevingne, Olga Buzova gibi ünlülerde çeşitli metalik tattoolar gördük. Daha sonra hiç durmadan kendimizi bir dövme çılgınlığı içinde bulduk. Zamanla geçici dövmeler gelişti ve evrimleşti, yalnızca ellerde değil yüze uygulananlarına da şahit olduk ve çok beğendik. Daha uzun yıllar bu dövmelerin trend kalacağına ve her yaştan insanın favorisi olacağına eminiz.

Geçici dövme nedir ve nasıl kullanılır hakkında bilgi almak için NewObsessions.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.