Genel olarak stil sahibi olan kişilerin tercih ettikleri pantolon askısı erkek aksesuarları kategorisinin modern çizgiler ile yeniden yorumlanan ürünlerinin arasında yer alır. Ayrıca omuzlardan bel seviyesine de kadar uzanmakta olan erkek pantolon askısı modelleri, pantolonların bel bölümüne takılıp düşmesini engellemektedir. Sunduğu şık görünüm ve de fonksiyonel kullanım olanağı ile beraber ön plana çıkmakta olan erkek pantolon askısı modeli, bulunduğunuz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmenizi de sağlamaktadır.

 Günümüzde ister günlük hayat içinde ister iş yaşamında olsun pantolon askısı kullanırken giyilen gömlek ve ya tişörtün eteğinin, pantolonunuzun içerisine sokulu bir şekilde olmasına dikkat edilmelidir. Eğer tercihiniz deri olan pantolon askısı modelleri ise kullandığınız ürünlerin ayakkabı ve de saat kordonunuz ile beraber uyumlu olmasına özen gösterilmelidir.

 Bu sayede de göz alıcı görünüm yakalayabilirsiniz. Ayrıca her ne kadar da kemer ile beraber kullanmayı tercih edenler olsa dahi pantolon askısını kemersiz bir şekilde takarak daha da şık olan bir kombin meydana getirebilirsiniz. Bu bağlamda pantolon askısını papyon ile beraber kullanarak bu tarzın da en şık kombinlerinden birisini deneyebilirsiniz. Farklı ve ya dikkat çekici bir görünüm de elde etmek için klasik koyu renklerin yerine daha kırmızı pantolon askıları erkek dizaynlarını pantolon askısı modelleri tercih edilebilir.

 Pantolon Askısı Modelleri

Kemer yerine kullanılmakta olan pantolon askısı, günümüzde bu işlevlerin yerine de aksesuar olarak tercih edilmektedir. Pantolon askısı modeli ürünün tasarımına, imal edildiği materyale, rengine ve de desenlerine göre çok farklı şekillerde kullanıcının beğenisine sunulur. Ayrıca pantolon askıları tasarımlarına göre de, düğmeli ve ya metal kıskaçlı modeller olarak da ikiye ayrılır. Buna ek olarak erkekler için düğmeli pantolon askısı modelleri pantolonun bel bölümünün de iç kısmına düğme ile beraber tutturulur ve de daha klasik bir görünümler elde etmenizi sağlamaktadır.

Metal kıskaçlı olan pantolon askısı çeşitleri pantolonun bel kısmına çok pratik olarak takılabilmesiyle ön plana çıkmaktadır. Bu durum spor tarz oluşturmanıza katkılar sağlar. Pantolon askısı genellikle deri ve ya kumaştan imal edilmektedir. Deri olan pantolon askısı erkek giyim kategorisinde en beğenilen ürünler arasında yer alıp farklı renk ve ya desenlerde tasarlanan bu kumaş pantolon askıları aksesuar tutkunları için de çok fazla seçenek oluşturmaktadır

Düğmeli Pantolon Askısı Modelleri

Ülkemizde düğmeli pantolon askısı modellerinin çok fazla sayıda çeşidi bulunmaktadır. Düğmeli olanlar görünüş itibari ile daha şık ve de daha temiz duruş göstermektedir. Takım pantolonlarının belinin içinde düğmeler mevcut ise bu askılar çok kullanışlıdır. Takım elbise ile de günü kurtarmakta olan kişiler daha temiz bir görüntü adına düğmeli pantolon askısı modellerini de mutlaka denemelidir.

Pantolon Askısı Fiyatları 

Yaygın bir şekilde kullanılmakta olan erkek pantolon askısı modellerinde fiyatları, genellikle aksesuarların markasına ve de tasarımına göre belirlenmektedir. Kaliteli markaların en yeni sezon pantolon askıları modelleri, eski sezon olan ürünlere göre her daim daha da yüksek fiyat seviyesiyle satışlara sunulur. Metal kısımlarında da çelik malzeme kullanılan bu modeller diğer tasarımlara nazaran daha yüksek fiyatlarla satılır. Hakiki olan deriden imal edilen bazı pantolon askıları ise genelde kumaş aksesuarlara nazaran farklı fiyatlandırmaya tabi tutulmaktadır. Siz de eskimeyen bu erkek moda aksesuarlarından birisi olan pantolon askısı modellerinin arasından, giyim tarzınıza ve de bütçenize uygun ürünü satın alarak olduğunuz ortamlarda kendinizden de pek çok sayıda kişiye söz ettirebilme şansına erişebilirsiniz.

Kaynak: https://www.kravatkolik.com/pantolon-askisi