Güzel bir gülüş ve sağlıklı dişlere sahip olmak için düzenli olarak diş kontrollerinin yapılması gerekmektedir. Bazı kişiler diş tedavileri pahalı olduğu için ya da korktukları için diş doktoruna gitmekten çekiniyor. Dişlerinizin daha sağlıklı olması için hizmet veren diş kliniği tüm bu korkularınızın önüne geçiyor. Klinikte birçok diş tedavisi uzman kadrosu ile yapılabiliyor. Her yaş hasta için gerekli tüm işlemleri İzmir implant kliniğinde rahatlıkla yaptırabilirsiniz.

Çocuk Diş Tedavisi

Diş sağlığı daha çok küçük yaşta başlamalıdır, çocuklarımızın sağlığı konusunda oldukça hassas davranmaktayız. Çocuk diş sağlığını koruma amacıyla açılmış olan klinikte, çocuğunuzun diş sağlığı için gerekli bütün uygulamaları gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz. Klinikte çok diş hekimliği konusunda birçok bölüm yer almaktadır. 2 yaşından sonra mutlaka her çocuk bir diş hekimi tarafından muayene edilmeli ve olası bir diş bozukluğunun önüne geçilmelidir.

Diş Beyazlatma İşlemleri

Dişlerimiz pek çok nedenden ötürü zamanla sararmaktadır. Dişlerimize gerekli özeni göstermememiz halinde sarı ve sağlıksız dişlere mahkum olabiliriz. Günlük yaşantımızda diş sararmasına neden olan birçok faktör bulunmaktadır.

  • Çay kahve gibi içecekler

  • Sigara kullanımı

  • Alkol alımı

  • Dişleri düzenli fırçalamama

  • Yanlış tedavi

Birçok nedenden ötürü dişlerinizde kalıcı lekeler oluşabiliyor. Bu lekelerin çıkarılması evde mümkün olmayabiliyor, bu gibi durumlarda size en iyi hizmeti İmplant Türkiye kliniği sağlayabiliyor. Uygulanan tedavi sayesinde çok kısa sürede bembeyaz dişlere kavuşabilirsiniz.

İmplant Tedavisi

İmplant diş tedavisi günümüzde oldukça sık kullanılan bir tedavi yöntemidir. Birçok kişi bu tedavi yöntemini pahalı ve ağrılı olduğunu düşündüğü için yaptırmak istememektedir. Diş kliniğinde bu tedaviyi uygulatan tüm hastalar uygulamadan oldukça memnun kalıyor. Türkiye implant fiyatları diş kliniğinde oldukça makul belirlenmiş durumda. 

Tedaviye ihtiyaç duymanız durumunda mutlaka bilgi almanız gereken harika bir klinik. Farklı nedenlerden ötürü kaybetmiş olduğunuz dişin yerine implant yaptırarak güzel bir görüntü kazanabilirsiniz. Sizin için bu süreç oldukça kolay ve sıkıntısız gerçekleşebiliyor. 

Yapmanız gereken ön bir kontrol muayenesi olmak ve diş hekimi tarafından uygulanacak olan tedaviyi gerçekleştirmek.

Kanal Tedavisi

Kanal tedavisi sıklıkla karşılaşılan diş tedavi uygulamasıdır. Hastalıklı bir dişe sahip iseniz dişinizi çektirmeden kanal tedavisi yaptırarak ömür boyu dişinizi kullanabilirsiniz. İyi bir kanal tedavisi yaptırmak ve dişinizi ömür boyu kullanmak istiyorsanız diş kliniği size her konuda yardımcı olacaktır. Kanal tedavisi kolay gibi görünsen de büyük özen isteyen bir uygulamadır. Yanlış yapılan bir tedavi dişinizi tamamen kaybetmenize neden olabilir. Size en uygun tedavi yöntemini sağlayan diş kliniğinde başarılı hekimler en iyi tedaviyi gerçekleştiriyor.