Etraf bulanıklaşmaya başlar ve sadece ikiniz varsınızdır sanki bu koskoca dünyada. Güneş sizin için parlar, çiçekler aşkınıza hayran kalıp da açar gibi hissedersiniz. İşte tüm bu hisler, kalbinizi dolduran, o en değerli kişi için oluverir. Sevgiliniz için. Birlikte geleceğe umutla baktığınız, tüm imkansızlıkları olur gördüğünüzdür sevgili. En özel zamanlarınız gelip çattığında da tatlı bir telaşa kapılırsınız. Ona sevginizi haykırabileceğiniz nasıl bir sürpriz yapacağınız telaşı. Artık telaşlanmanıza lüzum yok. Çünkü bodo var! Bodo.com sevdiğiniz için en özel sevgiliye sürpriz hediyeleri çoktan hazırladı bile. Deneyim hediye tarzında sunduğu hediyeleri ile bodo, özel zamanlarınız için hem eşsiz deneyimler sunuyor hem de bu deneyimleri yaşayacağınız onlarca mekan hazırlıyor. Mavinin binbir tonuyla bezenmiş denizler, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile ormanlar, kanat çırpan kuşlarla yan yana olacağınız gökyüzü, herkesi kendine hayran bırakan İstanbul’un en sıra dışı aktivite mekanları ve daha neler neler… 

Sevgiliye sürpriz önerileri

Bodo deneyim hediyeleri sayesinde birbirinizle iletişiminizi güçlendirin ve kendinizi yeniden keşfedin. Bodo’da sevgilinize sürpriz yapmak istediğiniz her özel güne özgü deneyim hediyeleri sizleri bekliyor. Yıldönümünüz veya 14 Şubat Sevgililer Günü gibi aşkın derinleştiği günler için, ‘’Romantik’’, ‘’SPA ve Masaj’’ veya ‘’Tatil’’ kategorilerine göz atabilirsiniz. Doğum günleri gibi eğlencenin ana tema olduğu günler için ise, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Su Aktiviteleri’’ gibi kategorilerde aradığınız muhteşem sürprizi bulabilirsiniz. Örneğin, ‘’Sürüş Deneyimi’’ kategorisinden, ‘’Twizy Araçla İstanbul Turu’’ size eğlence ve heyecan dolu bir doğum günü yaşatacaktır. Yılbaşı, mezuniyet ve ilk iş kutlaması gibi özel zamanlar için ise ‘’Oyunlar ve Partiler’’, ‘’Adrenalin’’ ve ‘’Tekno’’ kategorileri sizlere bol hareketli ve heyecan verici deneyimler sunacak. Üstelik bodo’dan satın aldığınız sürprizleri ona iki farklı biçimde sunabilirsiniz. Deneyimlerin resimlerle anlatıldığı kartlar ve hediye kartı içeren özel tasarım bodo hediye kutusu veya e-posta adresine gönderebileceğiniz capcanlı bir e-sertifika yoluyla en güzel zamanlara imza atabilirsiniz.

Sevgiliye sürpriz fikirleri

Yıldönümünüz için eşsiz bir sürpriz önerisi: ‘’Özel Yelkenli Yat Gezisi’’. Bu hediye ile ona olan aşkınızı iki mavi arasında bir kez daha haykırın. 14 Şubat Sevgililer Günü için ekstra plan hazırlamanıza gerek yok bu hediye ile kutlama planınız çoktan hazır. Mekan ise gökyüzü! ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’. Sevgilinizin doğum günü için ise özel zevklerinden olan sürüş teknikleri ile ilgili benzersiz ve sevgi dolu deneyimler: ‘’Kendi Aracınız ile Off Road Sürüş Eğitimi’’ veya ‘’Kendi Aracınız ile Extrem Sürüş Eğitimi’’. Hayal gücünün sınırlarını zorlayan onlarca sıradışı deneyim bodo.com’da! Yeni mezun sevgilinize, hayatı boyunca unutamayacağı, adrenalin dolu bir macera, ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’. Eğitim yıllarındaki yorgunlukları ve stresi, gökyüzünden aşağı doğru süzülürken uçup gitsin. Küçük kutularda saklı büyük serüvenler, bodo.com’un benzersiz dünyasında.