Kapadokya mağara otel alanında en çok tercih edilen ve oldukça popüler olan Taşkonaklar, kurulduğu yerde bulunan paha biçilemez panoramik ve eşsiz tarihi manzarası ile konuklarını ağırlarken, oldukça cezbedici birçok farklı olanağı da konuklarına sunuyor.

Son Derece Kolay Erişim

Kapadokya Uçhisar'da yer alan Taşkonaklar otele, büyük metropollerden ve Türkiye'nin her yerinden oldukça rahat şekilde ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Yakınlarında bulunan Nevşehir veya Kayseri üzerinden hava yolu ile ulaşım sağlanabilen otele kara yolu ile de ulaşım imkanı oldukça kolay şekilde sağlanıyor. Ayrıca otel, ulaşım noktasında erken rezervasyon gibi durumlarda ücretsiz şekilde havalimanlarından transfer hizmetlerini de sunuyor.

Özel Konum Üzerinde Bulunan Otel

Oluşumu binlerce yılı bulan ve ülkemizin en nadide noktalarından birini oluşturan Peri bacaları, taşıdığı özellikleri yanında freskleri, yeraltı şehirleri ve kaya mezarları ile de mükemmel bir gezi rotası özelliğine sahip bulunuyor. 

Taşkonaklar butik otel tesisleri ise eski Uçhisar beldesinde bulunan tarihi kalıntılar üzerinde yılları bulan özenli çalışma ile oluşturulmuş durumda. Her türlü konaklama hizmeti yanında Kapadokya balayı oteli hizmetini de son derece konforlu odaları ile sunan Taşkonaklar, en elit olanakları müşterilerine noksansız bir şekilde sağlıyor.

Otelin Oda Avantajları

Taşkonaklar içinde yer alan odalarda, her türlü duvardan taşa ve işlemeye kadar her şey özenle korunduğundan, bu odalar kendi hikayelerine sahip bulunuyorlar ve eşsiz tasarımlarla ortaya çıkıyorlar. Otel içinde bulunan oda imkanları ise standart oda, junior suit, suit, jakuzili royal suit, jakuzili deluxe teras oda seçenekleriyle sunuluyor. Şömineli otel hizmetini konuklarına sunan Taşkonaklar'dan sadece beş dakikalık bir yürüyüş sonunda Güvercinlik vadisine ulaşabiliyor, farklı bir atmosferin tadına varabiliyorsunuz.

Sağlanan Akitivite İmkanları

Taşkonaklar'ın sunduğu butik konaklama imkan ve avantajları yanında misafirlerine özel sunduğu aktivite seçeneklerini ise;

  • Balon turu ile Kapadokya’nın eşi bulunmaz güzelliğine havadan ulaşma imkanı,

  • Atlı turlar ile peri bacaları arasında doğayı yaşama olanağı,

  • Yürüyüş turları ile doğal güzellikleri keşif şansı,

  • Çeşitli kültür ve arkeoloji turlarına katılma imkanı,

  • Özel Jeep imkanlarıyla safari organizasyonları,

  • Gün batımını izleyebileceğiniz piknik,

Tarzı olanaklar oluşturuyor. Peri bacaları ve çevresinde bulunan güzellikleri her ayrıntısı ile yaşama imkanınız bulunan Taşkonaklar'ın sunduğu bu cazip aktivitelerde oteli daha çekici hale getiriyor.

Mükemmel Lezzetler

Otelde sunulan güler yüzlü hizmetler ile beraber sabah kahvaltılarından yemeklere kadar her tür olanak konuklar için sağlanıyor. Mükemmel lezzetlerin sunulduğu bu zengin yemek menüleri içerisinde konukların her türlü ihtiyacına kusursuz bir şekilde cevap veriliyor. Otelde sunulan bu özel konaklama olanaklarına oldukça ekonomik fiyatlar ile ulaşabiliyor ve mükemmel bir tatil yaşayabiliyorsunuz.