Bilinenin dışında farklı tarot fallarına da bakabileceğiniz sitede çeşitli fal türleri bulunmaktadır. Üçlü kart açılımının yanı sıra sitede tek kart tarot falınıza da bakabiliyorsunuz. Üstelik tamamen ücretsiz bir şekilde dilediğiniz kadar tarot falı baktırabilmeniz de mümkündür. Ancak bu süreçte kartların anlamlarına hakim olmanız ve karşınıza çıkan tarot kartının derinliğini bilmeniz önemlidir.

Tarot kartları genellikle üç kart açılımı şeklinde bakıldığında 78 adet arkana majör ve arkana minör kartlarından oluşmaktadır. Seçeceğiniz üç kart sizlere geçmişinizi, şimdinizi ve geleceğinizi gösterecektir. Ancak tek kart açılarak bakılan tarot fallarında geleneksel tarot falından biraz daha farklı bir işleyiş söz konusudur.

Tek Kart Tarot Falı

Tek kart ile baktıracağınız tarot falları daha çok kafanızda ikileme sebep olan herhangi bir konuda yanıt alabilmek için tercih edebileceğiniz fal çeşitlerinden biridir. Özellikle de aşk hayatınızda, kariyerinizde ve ikili ilişkilerinizde kafanızı kurcalayan sizleri ikilemde bırakan durumlarda net bir yanıt bulabilmek için tek kart tarot falını tercih edebilirsiniz. Bu falda seçeceğiniz bir kart ardından kartı açmadan önce soru yöneltmelisiniz. Sorunuzun yanıtının evet ya da hayır cevabını karşılayacak şekilde olması önemlidir. Böylece açacağınız kart ve anlamı size sorunuzun yanıtını verecektir.

Kaynak: https://tarot.fali.net/tek-kart-acilimi/