Bir mağazaya giren bayan bir müşterinin tesettür giyim var mı diye sorduğunda tezgahtarın bu sorudan anlayacağı ürünler kısaca baş örtüsü, tunik, etek, abiye vs ürünlerdir diyebiliriz.

Tesettür Tunik Neden Tercih Ediliyor?

Tesettür giyimde en çok tercih edilen ürünlerden birisi tuniktir. Tunik sayesinde bayanlar hem aradıkları kapalılığı elde ederken hem de umdukları estetik görünümü de kazanmış olmaktadırlar.

Tasarım bakımından çok farklı ve tesettür ürünler içinde en çok dikkat çekici özelliklere sahip olan tesettür tunik ürünler bayanların son yıllarda en çok tercih ettiği ürünlerden olmayı başarmıştır. Her bayan için mutlaka ideal olabilecek model ve renklere sahip bu ürünler pantolon giymek isteyen ancak giyemeyen bayanlar için büyük bir fırsat niteliğindedir.

Kapalı bayanlar tesettür tunik ürünleri kot veya kumaş pantolonların üzerinden giydiklerinde tunik ürününün etek gibi algılanması ve görünmesi sayesinde hem pantolon giymekten mahrum kalmamış oluyorlar hem de istedikleri ve tercih ettikleri tarzı yerine getirerek kendilerini daha iyi hissediyorlar.

Rahat bir kullanım imkanı da sağlayan tunik ile bayanlar hem çok rahat hareket edebilmekte hem de normal eteklerdeki istenmeyen durumlarla karşılaşmaktan da kurtulmuş olmaktadırlar. Tesettür tunik fiyatları olarak makul tutarlarda satılan bu ürünleri günümüzde alamayacak ekonomik durumda hiç kimse yok gibidir.

Tesettür Tunik Nasıl Bir Üründür?

Tesettür tunik olarak satılan ürünler kendi bağlamında değerlendirildiği halde son derece önemli ürünler olduğu gibi diğer tesettür ürünlerle olan uyumu ve kullanım avantajıyla da dikkat çekmekte ve özellikle tercih edilmektedir.

Tesettür tunik ürünlerin üst ve alt giyim ürünlerinin birleştirilmesi sonucu ortaya çıkmış bir modeldir ve genellikle alt kısmı diz üstünden başlamaktadır. Her ne kadar kısa bir etek gibi görülse de pantolon gibi ürünlerin üzerinden giyilmesi bu özelliklerinin fark edilmesini engellemektedir.