Okey Oyna sitesi ile normal dış ortamda üzerinde 1’den başlayarak birçok sayının olduğu taşlar ile oynanan bir grup oyunudur. Bu taşların yanı sıra bir de isteka tahtasının bulunması gereklidir. İsteka aracılığı ile taşlar istenilen şekilde dizilir. Bu dizimini sağlamak için isteka gereklidir. Genellikle bir masada 4 kişi toplanır ve oyun masada oynanır. Oyun kazanç elde etmek amacı ile oynanılabileceği gibi ücretsiz ve eğlence amaçlı da oynanabilir. Her yaştan her meslekten insan ilgi duyarsa oynanabilir. Sadece önemli olan kurallara dikkat ederek ve pratik bir şekilde dikkatli oynamaktır. Ortaya atılan taşın sizin diziminiz için uygun olup olmadığının planını yaparsanız oyunu kazanabilirsiniz. Okey oyna sitesi ile de bu eğlenceye varabilirsiniz.

Rakiplerini Yen Okey Puanlarını Topla

Okey Nasıl Oynanır masada oyunu başlatıcı tarafından komut verdiği anda başlatılır. Herkese 14 taş verilir lakin oyunu başlatan kişinin elinde 15 taş olur. Bunun nedeni oyunu başlatırken bir taşa ihtiyacı olmasıdır. Oyuncu elinde olan taşları birbirinden bağımsız bir şekilde stratejisine göre dizer. Ardından oyunun devamı için yan tarafındaki oyuncuya aktarır ve oyunun devamlılığını sağlar. Kişilere sıra geldikçe ya ortadaki taşı alır ve dizilerinde kullanırlar ya da dizilerine uygun değilse onlar da bir taş alarak oyunu devam ettirirler. Karar tamamen istekadaki diziminize bağlıdır. Bunun kararına kendiniz varabilirsiniz bu sayede okey oyunu devam eder. Ardından oyuncu kendisi de bir taşı seçer bu onun en işine yaramayan taş olması kullanım açısından düşük olduğu için daha iyi olacaktır.

Canlı Okey Oyunu ile Çevrim içi Okeycilerle Okey Oyna

Canlı Okey Oyna sitesi için masaüstü ve ya mobil tabanlı uygulamamızı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Bu sayede hızlı ve güvenli bir şekilde lisanslı sitemize ulaşabilir ve istediğiniz sürece hızlı şekilde canlı okey oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Okey oynamak için bir mail adresiniz ve internet bağlantınız olması yeterlidir. İsterseniz misafir üyelik ile de hesap açabilirsiniz. Kimlik bilgilerinizi kullanmanıza gerek yoktur. Arkadaşlarınızı uygulamaya davet ederek canlı okey oyna sitesinde beraber bu heyecanı yaşayabilirsiniz.

Dafa fazla okey seçenekleri için sende hemen maksatokey.com sitesini ziyaret et.