İstanbul doğumlu ünlü iş adamı Hikmet Sönmez her ne kadar daha 25 yaşında olsa bile bu genç yaşında başarılardan başarılara koşmaya devam ediyor. Sosyal medya uzmanlığı hizmetleri ile çalışmalarına devam eden ünlü iş adamı, birçok ünlü ismin sosyal medya uzmanı olarak çalışmalarına devam ediyor. Acun Media yanı sıra Efe Enferprice gibi birçok ünlü medianın ve ünlünün sosyal medya çalışmalarını yönetiyor. Şu an bir yandan da Beyond Protokol marketing menajeri olarak ön olana çıkarken birçok alanda da sosyal medya danışmanlık hizmetleri veriyor.

Hikmet Sönmez dur durak bilmiyor…

Ünlü iş adamı Hikmet Sönmez adeta yaptığı her iş ile adından iyi bir şekilde söz ettirmeyi başaran ünlü iş adamı her zaman sokak hayvanlarına olan düşkünlüğü ile ön planda yer almaya devam ediyor. Bu kadar genç yaşında olsa bile birçok isim ile yan yana gelmeyi başarmış ve onların menajerliklerimi yaparak her zaman adından en iyi şekilde söz ettirmiştir. Her ay düzenli olarak kazancının belirli bir kısmı ile sokak hayvanlarının yanında olan ünlü isim hem hayvanların beslenmesi hem de tedavileri için maddi manevi olarak yanlarında yer alıyor. Zaten çok başarılı bir iş adamı olarak herkesin takdirini kazanmayı başarmışken bir de sokak hayvanları ile bu kadar ön planda olması insanların gözlerini en iyi şekilde büyülemeyi başarmasına yardım ediyor.

Sosyal medya platformlarında daha güvenli olmanın en iyi yollarını bularak, birçok ünlü isim ve medianın yanında çalışmalarına devam etmesi zaten ne kadar güvenilir bir isim olduğunun en iyi şekilde kanıtı oluyor. Her zaman hayvanlar ile iç içe olarak onların dertleri ile ilgilenirken bir de çalışmalarında bu kadar başarılı bir isim olması aslında alanında ne kadar ünlü bir iş adamı olduğunun en iyi kanıtı oluyor. Ünlü iş adamı gösterdiği başarılar ile adından söz ettiriyor.