Daha sonrasında gelişim sağlayarak 2015 yılında mağazacılığa geçiş yapmıştır. Özellikle yoğun bir müşteri memnuniyeti içerisinde çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Sizler ve bebekleriniz için en kaliteli ürünlerle hizmet veriyor.

Ürünlerin her biri çocuklarınızın sağlığı ve güvenliği için ayarlanmıştır. Genellikle 0 ve 7 yaş arası ürünlerin satışı gerçekleştirilmektedir. Dünya çapında da yüzlerce markaya ait ürünün binlerce satışı gerçekleştirilmektedir. Ürünlere ve stoklarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Talep ettiğiniz ürünler anında hızlı kargo ile ulaşım sağlayacaktır.

Akülü Araba Fiyatları

Welcome Baby sadece giyim ve bakım ürünleri satıyor olarak düşünmeyin. Bebekleriniz için oldukça zevkli ürünlere de site üzerinde yer vermektedir. Bunlardan biri de akülü araba olarak karşınıza çıkıyor. Uygun fiyat seçenekleri ile bebeklerin en çok kullanmaktan zevk aldığı akülü arabalar aulaşım sağlamak mümkündür. Bu oyuncaklara 2 yaş itibari ile kullanım sağlanmaktadır.

Her ne kadar akülü arabalara erkek çocuklar çok fazla rağbet etse de kız çocuklar için de üretimler mevcuttur. Her iki cins çocuk için de farklı modeller bulunmaktadır. Belli fiyat seçenekleri ile çocuklarınıza keyifli anlar hediye edebilirsiniz. Üstelik her biri son derece güvenlikli bir şekilde üretilmiştir. Kontrolleri sağlanmıştır. Çocuklarınız için endişe etmeden kullanmalarına izin verebilirsiniz.

Kaynak: https://www.welcomebaby.com.tr/akulu-araba