Kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen ve günlük hayatın bir parçası olan zirkon taşlı küpe modelleri, şık, son moda figürlerden oluşmalıdır. Sallantılı ya da klipsli fark etmeksizin bütün modellerde en çok dikkat edilmesi gereken şeylerden biri küpenin yapıldığı malzemedir.

Zirkon hem ruh hem beden sağlığına iyi gelen, doğal taşlardan biridir. Ayrıca zirkon malzemeden yapılan bütün ürünler son derece şık ve zarif görünüme sahiptir.

Toptan takı siparişi açısından güvenilir bir mağazadan sipariş verdiğinizden kullanılan taşların ve malzemelerin doğallığından emin olmalısınız Güvenilir toptan bijuteri alışverişi için Cihan Bijuteri ürünlerinin tamamı zirkon, pirinç, doğal taş seçeneklerinden üretilir.

Ürünlerimiz, toptan satış avantajıyla son derece uygun ve hesaplıdır. Renk ve model bakımından pek çok çeşidi bulunan küpeler arasından, geometrik, yıldız ve yaprak şeklinde olanlar sıklıkla tercih edilir. Zirkon taşlı küpe modelleri, çoğunlukla altın sarısı renktedir. Küpenin üzerine işlenmiş olan taşlar da modele göre değişiklik gösterir. Bazı ürünlerde siyah, beyaz ya da karışık renkli taşlar kullanılır.

Oldukça kaliteli ve parlak olan zirkon taşlar, müşterilerinizin kombinlerine hareket kazandıracak şekilde tasarlanmıştır. Şık ve zarif görünümlü küpe modelleriyle müşterilerinize zengin seçenekler sunabilirsiniz. Birçok farklı modeli incelemek ve bijuterinize en uygun ürünleri tercih etmek için Cihan Bijuteri sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Kaliteli ürünlerle müşterilere hizmet verebilirsiniz.

Zirkon Taşlı Küpe Modelleri

Zirkon taşlı küpe modelleri, geniş ürün çeşidi ile farklılık arayan kişilere tam istediği şıklığı ve lüks görünümü sunar. Şık ve hareketli modeller arasında üçlü küpe setleri, farklı seçenekleriyle oldukça kullanışlıdır. Altın sarısı, siyah ve gümüş rengi seçenekleri olan bu modeller, şekil bakımından yaratıcı seçenekleri bir arada bulundurur.

Tek taş, kelebek ve halka küpe gibi çeşitli modeller bir araya getirilerek oluşturulan takımlar, müşterilere geniş bir kullanım imkanı sunar. Kombinlerine hareket katmak isteyenler tek çift ya da farklı çiftlerin birleşiminden güzel bir kombin yapma olanağı bulunur.

Zirkon taş küpe modelleri arasında oldukça şık ve sevimli ürünlerden biri olan renkli küpeler, çocuklar tarafından da rahatlıkla tercih edilebilir. Kaktüs, kalp ve yıldız şeklinde seçenekleri bulunur ve karışık renkli taşlarla kaplıdır. Modeller, genel olarak altın sarısı zemin üzerine taş kaplama olarak üretilir.

Cihan Bijuteri firmasının sürekli olarak yenilenen stokları ve yeni model seçenekleri sayesinde işletmeniz için kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz. Uygun fiyatlı toptan bijuteri ürünleri arasından müşterinize hitap edecek modelleri rahatça tespit edebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.

Cihan Bijuteri ile Zengin Takı Seçenekleri

Zirkon taşlı küpe kategorisi diğer bütün takı ve toka kategorilerinde olduğu gibi  her hafta yenilenen en güncel ürünlerden oluşur. Zirkon küpe kategorisindeki birbirinden farklı modeller sayesinde dükkanınızı tekdüze ürünlerden kurtarabilirsiniz.

Minimal tasarımlı ürünler, farklı tarzlara sahip birçok müşteri kitlesine hitap eder. Küpelerin süsleri ve şekilleri itibariyle birbirinden farklı modelleri olduğu gibi kapanma mekanizması açısından da çeşitleri bulunur. Arkası klipsli olan modeller, kolayca açılıp düşme tehlikesi taşımadığı için özellikle çocukların kullanımına uygundur. Bu modellerin tasarımı da daha küçük ve zariftir.

Zirkon taşlı küpe modelleri içinden, asmalı olanlar özellikle daha fazla dikkat çekilmek istenen ortamlarda, gece organizasyonlarında rahatlıkla kullanılabilir. Yaprak ve kelebek gibi küçük tasarımları bulunan bu modeller, arzu edilirse günlük kullanıma da son derece uygundur.

Özel günlerde kullanıma uygun ağır ve şık küpeler, günlük kullanım için de sade ve minimal tarzda küpeleri müşterilerinizle buluşturabilirsiniz. Cihan Bijuteri sayfasından toptan takı modellerini inceleyebilirsiniz. Cihan Bijuteri, 2000’den fazla model bijuteri mağazanıza toptan ürün alımı yapabilirsiniz.

Hesaplı ve Uygun Zirkon Taşlı Küpe Fiyatları

Tecrübeli ve kaliteli bir Eminönü toptan takı firması olan Cihan Bijuteri, ihtiyacınız olan ürünleri uygun fiyatlarla beğeninize sunar. Her kesimden alıcısı olan zirkon taşlı küpe modelleri ise hem model hem de fiyat bakımından çok çeşitlidir. İşletmeniz için tercih edeceğiniz modele göre fiyatlar değişse de oldukça makul ve hesaplı ürünler bulunur.

Mağazanıza ya da e-ticaret firmanıza lüks küpe ve takı modelleri alırken uygun fiyatlı alışveriş yapabilirsiniz. İşletmenizde şıklığı ile göz kamaştıran modelleri sergilerken aynı zamanda müşterilerinize uygun fiyatlı alışveriş olanağı tanıyabilirsiniz.

Zengin modellere sahip toptan bijuteri ürünleri ile firmanıza sadık müşteriler edinmeniz hiç de zor değil! Cihan Bijuteri, trendleri takip eden uluslararası pazar payına sahip bir firma olarak size her zaman dünya genelinde en çok tercih edilen orijinal takı trendlerini sunar.

Online vitrinimizde yer alan zirkon taşlı küpe modelleri bu nedenle farklı tarzlara sahip kişilere hitap edebilecek en geniş ürün yelpazesine sahiptir. Küpe modellerimizin en beğenilen bir başka özelliği ise kararma yapmamasıdır. Çelik malzemeden üretilen ve kararmaz özelliği olan küpelerin bazı modelleri altın kaplamadır. Bu yüzden uygun koşullarda kullanıldığında sağlam ve uzun ömürlüdür. Siz de uygun fiyatlı ürünlerimizi tercih edebilir toptan küpe, kolye gibi her bijuteri meraklısının kullanmaktan keyif alacağı modelleri kolayca sipariş edebilirsiniz. Sipariş alt limiti 250 TL olan firmamızdan, farklı ödeme yöntemi ve taksit imkanlarıyla alışveriş yapabilirsiniz. Toptan bijuteri siparişlerini oluşturmak için https://cihanbijuteri.com adresini ziyaret edebilirsiniz.