Fevzi Çakmak Mahallesi Umman Sokak’ta bulunan iki katlı binanın giriş katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında üç çocuk yaşamını yitirdi, bir çocuk ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevler kısa sürede dairenin büyük bölümünü sararken, çevredeki vatandaşlar içerde bulunan dört çocuğu dışarı çıkarmayı başardı. Sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastaneye götürülen çocuklardan üçü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bir çocuğun tedavisinin ise yoğun bakımda devam ettiği öğrenildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, çocukların annesinin yangın sırasında evde olmadığı bilgisi paylaşıldı.

Yetkililer, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.