Trabzonspor, Golcü Arayışında: Botheim Transferi Gündemde

Trabzonspor, sezon başında Southampton'dan kiralanan Paul Onuachu'nun performansından memnun olsa da, kadro derinliğini artırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo - Mavililer hem Onuachu'yu hem de Enis Destan'ı yedekleyecek bir golcü arayışında...

Bu doğrultuda İtalyan medyasında çıkan bir haber ise dikkat çekti.

İtalya'da yapılan habere göre, Salernitana'da forma giyen Erik Botheim'in Trabzonspor'a önerildiği duyuruldu.

GALATASARAY İLE DE ANILMIŞTI

Oyuncunun adı daha önce de Galatasaray ile anılmıştı. 2022'nin yaz ayında yapılan haberlerde, bonservisi elinde olan oyuncunun Galatasaray'ın gündemine geldiği yazılmıştı. Ancak oyuncu daha sonra İtalyan ekibine imzayı atmıştı.

LİGDE HENÜZ GOLÜ YOK

Abdullah Avcı'nın, Norveçli oyuncunun transferi için nasıl bir rapor vereceği de merak konusu.

Bu yöndeki gelişmeler, Trabzonspor'un golcü arayışında ciddi bir adım atmaya hazırlandığını gösteriyor.

23 yaşındaki Erik Botheim, bu sezon Salernitana forması altında İtalya kupası da dahil toplamda 9 maçta görev aldı.

470 dakika süre alan oyuncunun henüz ligde golü yok!

İtalyan kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç Norveçli forvet oyuncusunun piyasa değeri ise 2.8 milyon Euro olarak gösteriliyor.