Tam kapanma günlerini fırsata çeviren Buca Belediyesi, emekçileriyle sokak sokak bakım çalışmalarına hız kattı. Gelen talepleri planlama doğrultusunda gerçekleştiren ekipler, son olarak Yörük Ali Efe Parkı’nda A’dan Z’ye bakım çalışması gerçekleştirirken, çalışmaların hız kesmeden süreceği kaydedildi.

Buca Belediyesi, korona virüsü (Covid-19) tedbirleri kapsamında alınan tam kapanma günlerinde saha çalışmalarını hızlandırdı.

Sokağa çıkma yasağı günlerini fırsat bilen Buca Belediyesi, icraat müdürlükleriyle sahada seferberlik ilan etti. Yapılan planlamalar doğrultusunda Buca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Efeler Mahallesi’nde yer alan Yörük Ali Efe Parkı’nda çalışma başlattı. Parkın içerisinde ve çevresinde genel temizlik yapan ekipler, uzayan ot ve çimlerde kosa çalışması gerçekleştirdi. Çevre düzenlemesiyle estetik bir görünüme kavuşan parkta, tamir ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi. Kırılan spor aletlerinin ve oyun gruplarının tamirini yapan ekipler, boya çalışması yaptı. Bahar bakımının pek çok yeşil alanda süreceği belirtildi.