Makedonya'da rakibi Vardar’a 2-0 yenilen Fenerbahçe, İstanbul'da da 2-1 mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk ayağında Vardar'a Makedonya'da 2-0 mağlup olan Fenerbahçe, İstanbul'da da 2-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Fenerbahçe'nin tek golünü 61. dakikada savunmacı Roman Neustadter kaydetti.

Fenerbahçe Ülker Arena Stadı ve taraftarlar maça hazır fakat Aykut Kocaman ve oyuncular tatilde havası veriyor.

İddialı konuşmalar boşa çıkmış oluyor. Maçın geneline bakınca net görülen tek şey boş vermişlik ve uyumsuzluk.

Maçın ilk yarısının sonlarında Fenerbahçe saldırıyor. Çok net pozisyonu Isla değerlendiremiyor. Vardar nadir gelişen ataklarla golü bulamıyor.

Ozan’ın şutu dışarı yol alıyor. Valbuena köşe vuruşuyla topu yere indiren Skırtel'ın çabasını Neustadter golle taçlandırsa da golden birkaç dk sonra 3 fenerli arasından sıyrılan Vardar takımının golü geliyor.

Sarı lacivertli takım sonlara doğru çok dağınık bir oyun sergiliyor. Yanılgıyı çoktan kabul etmiş olan Fener'e 90+1 de boşluklardan yararlanıp golü bulan Vardar takımı emeğinin karşılığını alıyor ve Fenerbahçe’yi sahneden aşağı indiriyor.

Yazık, cidden çok yazık.

Onca emeğe, onca harcanan paraya, zamana ve en önemlisi, zar zor Şükrü Saraçoğlu’na getirilen hem de yıllardan sonra getirilebilen taraftara.

Şimdi yeniden bu taraftarı nasıl heyecanlandıracaklar, nasıl tribüne çekecekler haliyle merak konusu olmakta.

Mac sonu akılda kalanlar ise; Volkan'ın yenen gollerdeki hatası, takımın "top ben çıksın" tavrı ve Aykut Kocaman'ın maç sonu açıklamasının ardından soru almak istememesi yanı kaçması, taraftarın yönetimi istifaya çağırması..
vardar fenerbahçe ile ilgili görsel sonucu