CHP Trabzon eski İl Başkanı, CHP PM Üyesi Yavuz Karan, dün ofisinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. 

İSKENDERPAŞA CAMİ ÖNÜNDE TÖREN

Karan için bugün saat 10:30'da İskenderpaşa Cami önünde düzenlenecek törenin ardından Akçaabat'ta Kavaklı Rahman Camii'nde öğle namazı sonrası cenazesi kaldırılacak

KILIÇDAROĞLU CENAZEYE GELİYOR!    

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yavuz Karan’ın cenazesine katılmak üzere bugün saat 11.30’da Trabzon’a geliyor. Kılıçdaroğlu’nun Akçaabat’taki cenazeye katılacağı öğrenildi.

KARAN KİMDİR?

Yavuz Karan, 1967 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Akçaabat’ta tamamlayarak Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümünden mezun oldu.1985 yılından itibaren çalışma hayatının içindedir. 1994 yılından bu tarihe kadar kendi şirketinde Deniz Taşımacılığı ve Gemi Acenteliği faaliyetinde bulunmaktadır. Hayatının her döneminde spor ile iç içe olan Karan, 1992-2004 yılları arasında Tütünspor kulübünde Genel Kaptanlık ve 2000-2004 yılları arasında Akçaabat Sebat spor kulübünde Asbaşkanlık görevlerinde bulundu. Siyasi hayatına Gençlik kollarında başlayan Karan, SHP-CHP Akçaabat ilçe gençlik kolları başkanlığı ve Trabzon il gençlik kolları başkanlığı yaptı. Siyasi hayatında daha sonra İlçe başkanlığı ve İl başkanlığı görevlerinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babasıdır.