Evcil dostlarımızın yaşamı sırasında onların belli bir aralıklar ile yaşamı ve desteği olması gerekmektedir. Veteriner Hekimler olarak bu alanda her zaman dikkatli ve özenli bir şekilde çalışmak gerekmektedir. Kullanacağımız her üründe dikkat etmemiz gereken en önemli husus ürün kaliteleri ve bu ürünlerin sağlamlığı olmaktadır.

VeterinerMalzeme.com

Sizlerin kliniklerde kullanacağınız bütün ürünleri barındıran en kaliteli ve alanında uzman kadrosu ile ihtiyaçlarınızı karşılaya bileceğiniz bir sitedir. Site içerisindeki ürün çeşitliliği ile aradığınız ürünler siz hiç zahmet etmeden bir tıkla kliniğinize kadar gelecektir. Site içerisinde bulunan ürünlerin ayrıntılı anlatımı ile de almış olduğunuz ürünlerde hiç zorluk çekmeden doğru ürünü alabileceksiniz. Site içindeki ürünler sadece veteriner hekimler için satılmaktadır, evcil hayvan sahiplerinin de evlerde kullana bilecekleri ürünlerin satışı olmamaktadır. Almış olduğunuz her üründe ürün garantisi ile sonradan yaşama ihtimali olduğunuz sorunları kolaylıkla çözüme kavuşturmaktadır.

Site içerisinde satılan ürün yelpazesi çok geniş olup, site içerisinde bulunan ürünler;

Wood Lambası

Sağlıklı ve hasta cilt dokularının ayırt edilmesinde, cildin yüzeysel ve derin tabakalarını analiz edip buna uygun bir uygulama yapılmasını sağlar.
Wood lambası ışık altında cildin incelenerek elde edilecek bilgilerin çıplak gözle yapılan gözlem ve teşhisle birleştirilerek cilt hakkında kesin bir yargıya ulaşılmasında yardımcı olur.
İşlem, temelde 315-49° nanometre dalga boyunda koyu mor ( Black light) ışımaların floresan ampullerle elde edilmesine dayanır.

Bistüri, Bistüri Ucu, Bistüri Sapı

Cerrahlar, bir ameliyat işlemi esnasında üzerinde çalışacak oldukları organları sorunsuz ve rahat bir biçimde kesebilmek amacıyla bisturi adı verilen oldukça ince ve keskin bir bıçaktan faydalanırlar. Diğer bir tabir ile bistüri ameliyatlarda kullanılan bir bıçak türüdür.

Veteriner Enjektörü, Mikroçip, Mikroçip Okuyucu, Zefiran, Nazogastrik Sonda, Endotrakeal Tüp, Rivanol, İntraket, Ameliyathane Malzemeleri, Cerrahi Aletler, İdrar Sondaları, Dr Animal Sprey, Dermacumin, Veteriner Steteskop, Veteriner Klinik Ekipmanları, Bistüri, Akyel Maske, Hızlı Test Kitleri, Kedi Test Kitleri, Köpek Test Kitleri, Büyükbaş Test Kitleri, Doğum Krikosu ve Parçaları Koyun Kırpma Makineleri Serviyet Örtüsü, Ameliyat Önlüğü Enjektör, Enjektör Ucu, Ultrason Jeli

Bunun gibi bir çok veteriner klinik ürünlerini içerisinde bulundurarak sizlere en iyi ürün hizmetini vermektedir.

Sadece internet sayfası oalrak değil mobil uygulaması ile de her zaman kolay bir şekilde ürün siparişini vererek ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılaya bilirisiniz.

Evcil Hayvan Mikroçipleri

Son günlerde yeni gelen yasa ile birlikte evcil hayvanlara mikroçip takılma işlemi zorunlu hale gelmiştir. Takılacak mikroçiplerin kalitesi müşterilerinize vereceğiniz hizmeti göstermektedir. Bunun için site içerisinde mikroçip ürün satışları ile en doğru ve kaliteli ürünü alacaksınız. VeterinerMalzeme.com , Seçkim medikal Grup şirketlerine bağlıdır. Seçkim Medikal güvencesi ile hizmetini vermektedir. Bu sayede sizin güvenli alışveriş imkanınızı daha çok arttırmaktadır. Ülkemiz de ki en büyük medikal şirketlerden olan Seçkim Medikal Şirketler Grubu bir çok alanda yapmış olduğu iş faaliyetleri adından çokça söz ettirterek farkını her daim göstermektedir.

Medikal alanında her zaman büyümeyi ve kaliteyi benimsemiş olan Seçkim Medikal 15 Mart'da "hayvan haklarına farkındalık" temalı "Diamond of Turkey Awards" da yılın en iyi veteriner medikal ürünleri markası ödülünü aldıktan sonra basın mensuplarına konuşan Seçkim Medikal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Kuyucu "2000 yılında kurulan Seçkim Medikal; daha sonra grup şirketlerine Tules Medikal ve Ak-yel Medikal şirketlerini ekledikten sonra sosyal sorumluluk ve hayvan sağlığına hizmet etmek amacı ile Veteriner Hekimlere özel bu alan da Türkiyenin ilk ve en büyük e-ticaret sitesini kurdu. Grup şirketlerimizin içerisine hayvan sağlığını düşünerek, sosyal sorumluluk bilinci ile proje geliştirmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bugün burada hayvan haklarına farkındalık temalı bu ödülü tüm hayvan severler ve çalışma arkadaşlarım adına alıyorum." dedi.