Son yıllarda en çok revaçtan gören ürünlerin başında oyuncu koltuğu gelmektedir. Oyuncu koltukları gamer kullanıcıların oyun esnasında en iyi performans göstermesi için tasarlanmış ürünlerdir. Oyuncu koltukları tasarımları ve yüzeysel yapısı ile sizler en iyi performansı sağlamanızda yardımcı olacaktır.

Oyuncu Koltuğu

Oyuncu koltukları tasarımsal olarak en iyi şekilde yapılan ve kullanıcısına konforu çok iyi şekilde yansıtan ürünlerin başında gelmektedir. Oyun oynar iken yapacağınız anlık hareketlerde sizin kontrolünüzü iyi bir şekilde sağlamaktadır.

Oyuncu koltuğu özelliklerinden bazıları şunlardır;

  • Sırtlık 180 Derece yatıyor,
  • 3D kol,
  • Çift kol mekanizma,
  • CLASS4 Krom amortisör,
  • Rahat kullanımlı ve parke çizmeyen teker,
  • Kaliteli sünger yapısı 60 Dansite Dökme Sünger
  • Kaliteli deri yapısında, dökülme ve yırtılma olmaz,
  • Bel ve sırt kısımları saran ortopedik alan

Yönetici Koltuğu

İnternet sitemiz üzerinde görebileceğiniz farklı farklı ürün kategorileri göreceksiniz. Son zamanlarda, herkesin, ofis koltukları karmaşıklığını anlayacak kadar deneyimli olmadığı ve bu oturma türleri arasındaki farklılıkların ne olduğunu kıyaslayamadığı gibi bir gerçeklik bulunmaktadır. Belki yeni bir çalışma koltuğu arıyorsunuz, belki de kullanmış olduğunuz ürün ile ilgili bazı önemli boşlukları dolduruyorsunuzdur. Her iki durumda da, yelpazemizdeki en lüks ve seçkin kategori olan yönetici koltukları ve çalışma koltukları hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenmek üzeresiniz.

Bir yönetici koltuğu, tüm üst gövdeye rahat destek sağlayan premium, yüksek sırtlı bir ofis koltuğudur. Bu durum geçmiş dönemin bir simgesi olmaktadır. Kişinin koltuğunu yüksekliğinin ve kalitesinin rolünün kıdemi ile yakından ilişkili olduğu bir dönem. Başka bir deyişle, bu durum tam bir patron koltuğu. Uzun, zarif sırtı, sağlam kolları ve birinci sınıf döşemeleri (geleneksel olarak siyah deri) ile güç ve otoriteye hükmeden şirket toplumunun üst kademeleri için ayrılmış sandalyedir. Yönetici koltuğunda oturmak, saygı duyulmanız gerektiğini herkese bildirmenin harika bir yoludur. Ancak yönetici koltukları tamamen imajla ilgili değildir. Yüksek sırt ve birinci sınıf yapı kalitesi, özellikle yönetici koltuklarının sunduğu ekstra alan ve sırt desteğinden yararlanabilen uzun boylu insanlar için üst seviyedeki konforu garanti eder.

Çalışma Koltuğu

Destekleyici bir ofis koltuğunun verimliliği artırdığı ve içinde oturan kişinin verimliliğini en üst düzeye çıkardığı bilinmektedir. Öte yandan, kötü bir ofis koltuğu, iş yerinde zaman kaybına, sırt gerginliğine, bacak sorunlarına neden olmaktadır, dogru ve kaliteli ofis koltuğu oluşmaktadır.

Çalışma Koltuğu Ayarlanması

Çalışma koltukları, herhangi bir ofisin dekorunun bir parçası olarak kullanılan ve birçok kişi, sandalyenin onu kullanan kişi üzerindeki sağlık etkileri hakkında endişelenmeden sadece iyi görünmelerini sağlamaya çalışır. Sandalyenin tasarımı, her şeyin üstünde görülmemelidir.

En basit kural ergonomik olması için en uzun personelinizin dahi koltukta rahat etmesinin sağlanmasıdır. Ofis rahatlık kuralına göre hareket edilmesi mümkün olabilen(personelin %90’ı tamamen rahat edebilmesi %10’unun ise bu durumdan azda olsa şikâyetçi olabilir) şekilde dahi kalan %10 personelin de nispeten rahat edebileceği ürünlerin seçilmesidir. Diğer bir seçenek de %10 personelin uzun ve kısalığına göre özel yapım koltukların alınabiliyor olmasıdır. Seçilecek ürünlerde çalışanlarınız ve sizinde buna uygun ürün kalitesini iyi seçmeniz gerekmektedir.