Sevgili Trabzonspor'lular, inanın yazıma nereden başlıyabileceğimi düşünürken dakikalar biribirini kovaladı.

Zordur milyonların kalbindeki sevdaya ortak olmak onlara yüreklerindeki sevgi pınarını paylaşmak.

Gökte yıldız bırakmayarak yere indirip göğüslere takanları her yeri bordo maviye boyatanları onlarla 38 yıldır neşede, tasada bazen ağlayarak bazen baş kaldırarak bazen de ya sabır çekerek elbet bir gün şarkısını söylercesine sevdasından, güveninden asla vermeyenleri zordur anlatmak.

Değil Türkiye'yi, Trabzon'u, Avrupa'yı kendilerini dünyaya hayran bırakanları adeta bu ne sevgi ah! Dedirtip sosyal medyada şölenleri  ile büyüleyenleri zordur yazmak yürek ister.

Bir satırı dahi eksik olsa hak olur, vebâl olur bu satırları yazarken tüm şampiyonlukları yaşayan bir taraftar olarak tüylerim diken diken denizden, karadan İstanbul'daki rüyada dahi görsem hayrola diyebileceğim o güzellikleri izlerken takım limandan Akyazı'ya, İstanbul'a yelken açarken ben de onlarla birlikte yetmişli, seksenli yıllara yelken açtım.

Bazen ne yalan söyleyeyim gözlerim doldu, bazen de nerde iki kupamız diye çığlık atmak istedim.

Hakları yenildiğinde haklarını aramak adına gücüm ölçüsünde defalarca yazılar yazdım ben de onlarla birlikte feryat ettim.

Peşin peşin onları sevgi ile yad ediyorum. İstanbul'da güzelim bordo mavili formalarını belgesellerdeki hayvan saldırılarını aratmayan Fenerbahçe'liler tarafından aldıkları darbelerden dolayı bordo mavili formalarına birde o asil kanlarında'ki rengin eklenmesi bütün sevinçlerim kadar üzüldüğümüde belirtir o cesur yüreklere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Diyeceğim odur ki birileri Hatayspor, Altayspor gibi takdir etmek erdemliktir deyip alkış tutar birileri de ben senin kardeşinim der bende senin ezeli rekâbetlinim der eline ne geçirirse kafana atar öldürürcesine yumruk atar.

Birileri çaldiğı kupayla idman yapar hırsizlığı ile övünür taraftarlarını isyana davet eder kan akıtır tek suçu analarının sütü gibi helâl olan Trabzonsporlu gençler canlarını tren garına sığinarak kurtarabilirler yazıklar olsun bu çarpık düzene, yazıklar olsun emek hırsızlarına onları alkışlayanlara, selâm olsun takdir edip alkışlayanlara, yürekleri erdemlikle dolu olanlara...

Selam olsun tüm Trabzonsporlulara... Bilmem derdimi anlatabildim mi?