Vücudun yalanla meydana gelen bölgelerinin inceltilmesi işlemine bölgesel incelme adı verilir. Kilolu olmayan ve bölgesel olarak ya meydana gelen kişiler Bu uygulama ile fit bir vücuda sahip olabilirler.

Göbek, basen veya kalça kısmında oluşan fazla yağlar kişileri psikolojik olarak rahatsız edeceğini için bölgesel incelme yöntemleri kullanılarak bu sorun ortadan kaldırmak mümkündür. Öncelikle egzersiz uygulamalar bölgesel zayıflamada etkili olan yöntemlerden bir tanesidir.

Farklı özelliklere sahip cihazlar kullanılarak bölgesel oluşan yağlar yakılıp yok olmasa sağlanır. Kullanılan cihazlar ultrashape, exinia, smoothshapes gibi cihazlardır.

Son teknoloji olarak üretilen Bu cihazlar radyo frekans yöntemi ile yağları parçalayarak yok eder. Herhangi bir yan etkiyi ve kalıcı iz bırakmadan uygulanan bu yöntemler ile yağ hücreleri kalıcı olarak yok edilir.

Bölgesel İncelme Fiyatları

Bölgesel incelme işleminin başarılı sonuçlar vermesi için 5 ile 10 seans arasında uygulaması yapılır. Yaklaşık olarak 1 saat süren bu uygulamada herhangi bir anesteziye uygulanmadığı için kişiler normal hayatlarına uygulama sonrasında hemen dönebilirler. En az 1 yıl kalacak süresine sahip bölgesel incelme estetik uygulamaları uygulama merkezine ve doktora göre fiyatları da değişkenlik gösterir.

Badem Göz Ameliyatı Hangi Durumda Yapılır?

Anlamlı derin ve güzel bir bakışa sahip olmak isteyen kadın ve erkeklerin Bu bakışlar elde etmek için uyguladıkları yöntemlerin başında badem göz estetiği gelir. Canlı bir bakış iri ve çekik gözlerin oluşmasında önemli rol oynar.

Ceylan göz olarak da bilinen bu yöntem sonuçları itibarıyla değerlendirildiğinde sıklıkla başvurulan önemli bir yöntemdir. Özellikle göz kapaklarında sarkma meydana gelen kişiler, göz altlarında sarkma olan kişiler, doğuştan ve sonradan oluşan asimetrik göz yapısının çekik ve iri hale getirilmesinde başarılı sonuçlar ortaya koyar.

Badem göz estetiği bu açıdan ve kalıcılığı göz önünde bulundurulduğunda daha popüler hale gelmiştir.

Badem Göz Estetiği Nedir?

Plastik cerrahlar tarafından uygulanan ve son dönemde popüler hale gelen badem göz estetiği derim bir bakışa sahip kişilerin oluşmasında önemli yer alır. Gözün Kontus olarak tanımlanan bölgelerin dışarı ve yukarı doğru çekildikten sonra gözün yeni bir şekil almasını sağlar.

Gözün dış kısmında farklı oluşması düşük enerji ve yorgun bir bakış ortaya koyacağı için gözlerin etkileyici yapısını kaybedecektir. Basit bir şekilde ve kısa süre içerisinde dokuların herhangi bir zarar görmesine neden olmadan gerçekleştirilen badem göz estetiği giderek yaygınlaşıyor.

Badem Göz Estetiği Kimlere Uygulanır?

Badem göz estetiği iri ve çekik gözlere sahip olmak isteyen ve göz yapısından memnun olmayan erkek kadın fark etmeksizin herkese uygulanabilir. Genel anestezi altında gerçekleştirilen bu yöntem ile gözüm kantus kısmında bulunan kaslar dışa ve yukarıya doğru çekilerek kemik zarına asılarak operasyon tamamlarlar. 3-4 yıl kalıcılık süresine sahip bu uygulama sonrasında tekrar gerçekleştirilebilir.

Hydrafacial Nasıl Uygulanır?

Nemli ve sağlıklı bir cilde sahip olan kişiler parlak ve ışıldayan bir cilt görünümü elde edebilirler. Yaşlanmaya karşı etkili bir bakım yöntemi olan hydrafacial cildin derinlemesine temizlenerek ciltte bulunan akne, cilt lekelerinin temizlenmesi sağlamaktır.

Cilde herhangi bir zarar vermeden gerçekleştirilen buyur ama tek seansta dahil mucizevi sonuçlar ortaya çıkaracaktır. Bu yöntem ile cildi en alt katmanına dahi nüfuz ederek siyah noktalardan ve cilt lekelerinden kurtulmak mümkündür.

Hydrafacial fiyatları kişi ihtiyaçları ve uygulamanın yapılacağı alan göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu açıdan uygulamayı yapacak olan kişiler net bir fiyat alabilmek için mutlaka muayene olmaları gerekir.

Hücre yapısının yenilerini hızını arttıran bu yöntem son derece basit ve etkili bir uygulamadır. Kış uygulama yapacak olan kişiler cilt yapısı ile uyumlu solüsyon ile cilt temizlenir ve gözenekler yumuşatılarak vakum ile çekilir.

Hydrafacial Fiyatları

Hydrafacial fiyatları uygulanacak seans sayısına bağlı olarak kişiden kişiye değişkenlik gösterir. Kişiyi özel olarak planlanarak uygulandığı için fiyatları da kişiye göre değişir.