KTÜ Öğrenci Kalite Topluluğu tarafından düzenlenen, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Öğrenci Kalite Komisyonu yetkililerinin de katıldığı çalıştayda; öğrencilerin kalite süreçlerine aktif katılımı, geribildirim mekanizmalarının güçlendirilmesi ve kalite kültürünün içselleştirmesi amaçlandı.

Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Temiz, KTÜ Kalite Komisyonu ve KTÜ Öğrenci Kalite Komisyonu üyelerinin de hazır bulunduğu etkinlikte öğrencilerin; eğitim-öğretim, araştırma ve idari süreçlerin iyileştirilmesindeki paydaş misyonu ve kalite elçisi olma rolü vurgulandı.

Üniversite-Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) kapsamında da desteklenen çalıştayın sonuç raporu, önümüzdeki günlerde Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’ne sunulacak.

Ekran Resmi 2026 03 30 11.36.25Ekran Resmi 2026 03 30 11.36.29Ekran Resmi 2026 03 30 11.36.21Ekran Resmi 2026 03 30 11.36.17

Kaynak: Karadeniz Teknik Üniversitesi