Dolmabahçe -Bomonti Tüneli Bomonti Çıkışında kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere ok gibi saplandı. Kazada hurdaya dönen otomobilden sürücü yara almadan kurtuldu. 
Kaza saat 04.15 sularında Dolmabahçe - Bomonti Tüneli, Bomonti çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Beşiktaş’tan Şişli istikametine seyir halinde olan yabancı uyruklu olduğu öğrenilen J. İ'nin idaresindeki 34 BIY 007 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetti. iddialara göre süratli olan otomobil kontrolden çıktıktan sonra üst geçitteki bariyerlere ok gibi saplandı. kaza nedeniyle otomobilin ön kışı parçalandı, bazı parçaları ise yola savruldu. 
Ön kısmının büyük bir hasar gören otomobilin sürücüsü J.İ. ise, şans eseri burnu bile kanamadan kazayı atlattı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı olmaması nedeniyle ayırılırken, polis ekipleri ise herhangi başka bir kazanın olmaması için yolu kapattı. Tünelden gelen araçlar Mecidiyeköy istikametine yönlendirildi. Otomobilin yola savrulan parçaları belediyenin temizlik ekipleri tarafından toplandı. Kaza yapan araç ise çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.