Yüzlerce veri görselleştirmesi, yerleşik yapay zeka özellikleri, Excel entegrasyonu ve önceden oluşturulmuş ve özel veri bağlayıcıları ile anlamlı öngörüler bulabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz Power BI, benzersiz bulut teklifiyle, BI & Analytics alanında bir lider haline geldi. Power BI ile kişilerden kuruluşa bir bütün olarak ölçeklenen bir analitik platformuyla birden fazla çözümün ek maliyetini, karmaşıklığını ve güvenlik risklerini azaltabilirsiniz.

Power BI yolculuğuna başlamak isteyen birçok müşteri Microsoft Power BI Partner arayışına girdi. Power BI uzmanlarından oluşan ekiplere sahip olan pertnerlar, iş senaryolarının kapsamlı bir değerlendirmesini yapar ve veri öngörüleriniz için özel olarak hazırlanmış bir uygulama planı hazırlar. Microsoft Power BI Partner’ları, her sektörden şirketlerin Power BI çözümlerinin tasarlanmasına, uygulanmasına ve geliştirilmesine yardımcı olur.

Microsoft Power BI Partner’ları farklı başlıklarda hizmetler verebilir. Bu hizmetler, Power BI danışmanlığı, Power BI uygulaması ve Power BI desteği olabilir.

İster iş ihtiyaçlarını değerlendiriyor ister paketlenmiş sektör çözümleri arıyor ister Power BI'ı kullanmaya başlamak için yardıma ihtiyaç duyuyor olun, deneyimli Microsoft Power BI Partner’larından destek alın.

Siz de Microsoft Power BI Partner’ı arayışındaysanız, Microsoft Gold Partneri olan B2F’i tercih edin.