Antalya’da yaşayan 17 yaşındaki genç kız, Shakira’ya benzerlikte sesiyle görenleri hayrete düşürüyor.
Antalya’nın Demre ilçesinde yaşayan Hande Bıyıklı’nın ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira ile ses benzerliği görenleri şaşırtıyor. Shakira’nın tüm şarkılarını ezbere bilen Hande Bıyıklı’nın tek hayali elemelerine davet edildiği O Ses Türkiye’de yetenek avcısı olarak bilinen Acun Ilıcalı’nın gözüne girebilmek.

“ARKADAŞLARIM SHAKİRA DİYE ÇAĞIRIYOR”
Shakira’nın bilinen parçalarından La Tortura ve Underneath Your Clothes’i Kolombiyalı sanatçı gibi seslendiren genç yetenek, kıvrak dansıyla da yerli Shakira olabileceğinin sinyallerini veriyor.
Müzikle ilgilenmeyi ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini söyleyen Hande Bıyıklı, “Genelde arkadaşlarım sesimin Shakira’ya çok benzediğini söylüyor. Hatta beni Shakira diye çağırıp hitap ediyorlar. Shakira’yı her zaman idolüm olarak gördüm. Sesimi ona her zaman benzetiyorlar. Ben onun gibi olmak gibi bir çaba harcamıyorum. Sesim böyle” dedi.

“BEN ALIŞVERİŞ YAPMALIYIM”
Herhangi bir müzik eğitimi olmadığını ancak profesyonel anlamda eğitim görmek istediğini belirten Bıyıklı, yaz aylarına doğru Ankara’da ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılmaya gittiğini ancak kuyruğu görünce ‘benim alışveriş yapmam lazım’ diyip vazgeçtiğini söyledi. Antalya’da olan yeni seçmelerine tekrar davet edildiğini anlatan Bıyıklı, “Gittim şarkımı söyledim. Her şey çok güzeldi, bizi çok güzel ağırladılar. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Onun dışında Acun Bey’in ve Acun Medya’nın yetenek avcılığı yetenekleri bulup onları değerlendirmeleri çok güzel bir şey bence. Umarım o yeteneklerin arasında bende varımdır” diye konuştu.

AZERİ SANATÇI DESTEKLEDİ
Hande Bıyıklı’ya şarkılarında gitarla eşlik eden Azeri sanatçı Orhan Akel Recebov da, genç kızın sesinin birebir Shakira ile aynı olduğuna dikkat çekerek, “Sesini çok beğendim. Doğal bir sesi var, Shakira’nın sesiyle birebir aynı. Ondan bu sesi duyabildim, o tadı alabildim. Umarım hak ettiği arzusuna, hedefine ulaşır” dedi. Recebov, genç yeteneğe sonuna kadar destek olacağını sözlerine ekledi.
(İHA)