BOLU (AA) - AK Parti Bolu İl Başkanlığı, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla kentteki engelli çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

Sağlık Mahallesi'ndeki bir restoranda düzenlenen programa, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti teşkilat üyeleri ve çok sayıda down sendromlu çocuk ile aileleri katıldı.

Öğle yemeği ile başlayan programda daha sonra engelli vatandaşlar için hayata geçirilen proje ve sağlanan imkanların anlatıldığı film izlendi.

AK Parti Bolu Milletvekili Küpçü, yaptığı konuşmada, hem hükümetin hem de belediyenin engelli vatandaşlar için hayata geçirdiği projelerden bahsederek ilerleyen dönemlerde daha da iyi işler çıkarılacağını söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise engelliler için Bolu’da bugüne kadar birçok proje hayata geçirdiklerini söyledi.

Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu çalışmaları yaparken sizlerin de bizlere destek olmasını ve yol göstermesini istiyoruz. Çünkü işin muhatapları sizlersiniz. Yanlış yaptığımız bir yerde siz bizi o yanlıştan çevirecek ve yön vereceksiniz. Bu yüzden projelerimizde sizlerin işin içerisinde olması son derece önemlidir. Son olarak yapmayı düşündüğümüz Engelli Kampüsü Projesi de hızla devam ediyor. İnşallah o proje tamamlandığında bütün sıkıntılarınız son bulacak. Engeli ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın faydalanacağı dev bir kompleks için çalışıyoruz."

Programın sonunda down sendromlu çocuklara ve ailelerine protokol üyeleri tarafından karanfil hediye edilerek, hatıra fotoğrafı çektirildi.