Finansif.com olarak borsa (BIST100, BIST50, BIIST30), canlı borsa, hisse senetleri, döviz kurları (Dolar, Euro, İngiliz Sterlini, İsviçre Frankı, Kanada Doları, Çin Yuvanı), altın fiyatları, kripto para dünyası (Bitcoin, Ethereum, XRP, EOS, Litecoin), kredi hesaplama, döviz çevirici, kripto para çevirici ve finans dünyasından haberleri sizler için sunmaktayız.

Bilgisayarınızdan ya da telefonunuzdan rahatlıkla sitemize uğrayabilir aradığınız tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Anlık olarak arz talep dengesine göre değişen borsayı yakından takip etmek için sitemizin “Canlı Borsa” bölümünü kullanabilirsiniz. Hisse senetlerinin anlık olarak aldığı fiyatı ve yüzde olarak artan/azalan dengesini takip edebilirsiniz. Artışa geçen hisse senetleri anlık olarak ekranınızda yeşil renk ile gösterilmektedir. Aynı şekilde değer kaybeden hisse senetleri de kırmızı renk ile gösterilmektedir.

C:Userstutdog01AppDataLocalMicrosoftWindowsINetCacheContent.Wordhisse-senedi.png

Hisse Senetleri” sayfamızdan; günlük hisse senedi fiyatlarını, BIST hisse günlük verilerini, en çok artan, en çok azalan hisse senetlerini takip edebilirsiniz. Günlük değişim oranları, hisse grafikleri en güncel veriler ile sizleri karşılamaktadır.

Son dönemlerde sosyal medyanın da aktif rol oynaması ile beraber ekonomiyi yakından takip eden etmeyen herkesin merak ettiği ortak soru döviz kurlarındaki dalgalanmalar.

C:Userstutdog01AppDataLocalMicrosoftWindowsINetCacheContent.Worddoviz-kurlari.png

Başta Dolar ve Euro olmak üzere tüm yabancı para birimlerini “Döviz Kurları” sayfamızdan rahatlıkla takip edebilirsiniz. Anlık olarak kurlar üzerindeki dalgalanmaları analiz eden sitemiz en doğru ve güvenli şekilde bu değerleri sizlere sunmaktadır.

Döviz sayfamız üzerinden Alış, Satış değerlerini görebilir bunlar arasındaki farkları anlık olarak takip edebilirsiniz.

Döviz Çevirici aracımız sayesinde Dolar – TL, Euro – TL, Dolar – Euro, Euro – Dolar, İngiliz Sterlini – TL gibi tüm para birimleri arasında miktarları anlık olarak hızlı şekilde öğrenebilirsiniz.

16 Haziran 2020 saat 13.30 itibarı ile 1 dolar 6,84 TL / 1 euro 7.74 TL / 1 ingiliz sterlini 8.66 TL dir.

Ayrıca sitemizde bulunan “Kripto Para Çeviri” sayesinde Bitcoin – TL, TL – Bitcoin ve diğer tüm kripto paralar arasında anlık çeviriler yapabilirsiniz.

16 Haziran 2020 saat 13.30 itibarı ile 1 bitcoin 65.072 TL’dir.

Tüm bunlar yanında kaliteli editör kadromuz eşliğinde güncel finans haberleri ile özel finans haberlerini sitemiz Finansif.com’dan takip edebilirsiniz.