Bu oyuna başlayacaklar için öncelikle belirtelim ki, büyük saatler boyunca bilgisayar başında kalkamayacağınız için, mutlaka oyuna başlama kararını iyi bir şekilde vermelisiniz. Öyle ki bilgisayar üzerinden, evde ve iş yerinde rahat bir şekilde oynayabileceğiniz bu oyunun, mobil versiyonu bulunsa'da, çok iyi olmadığını söyleyelim. Çünkü agar.io mause ile kontrol edildiğinde ve klavye üzerinden yem atmak için w ya da boşluk ile ikiye bölündüğünde çok daha keyifli olacaktır. İlk olarak oyunun farklı serverlerde oynamak için www.inciagario.com adresine girmeniz yeterli olacaktır. Tabi ki oyunun amacı rakipleri yemek olduğu için, agario play de her yolun mubah olduğunu da söyleyelim. Oyun içerisinde rakipleriniz ile anlaşarak takım olabilir ve sonra oyun arkadaşınızı isterseniz yarı yolda bırakabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış bir durum olsa'da, agario çok basit gibi görünen, ama zorlu büyümenin bir kaç saniye içerisinde sıfıra inmesi de kaçınılmaz olmaktadır. Kısacası oyun oldukça keyif verici olduğu gibi, sizlere önermiş olduğumuz site sayesinde, çok daha keyifli bir şekilde oynamış olacaksınız.

agario

Agario İle Oyun Zamanı

İstediğiniz gibi oyun oynamaya başlayarak, zaman geçirmek istiyorsanız eğer, web tabanlı ve çok oyunculu oynan agar.io tam aradığınız özelliklerde olacaktır. Böylelikle güzel vakitler geçirecek, oyun oynamanın tadını çıkaracak ve sizde artık en güzel oyunları oynamanın tadını çıkarmış olacaksınız. Şimdi hemen agario play için siteye girerek, sizde oyun keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Agar.io Serverlerin Tadını Çıkarın

En iyi şekilde oyun oynamak isteyenler için, artık en iyi alternatif agario olması nedeni ile bugün kaliteli serverlerde oyun tadını çıkarmaya başlayabilir ve böylelikle güzel zamanlar geçirmeye başlayabilirsiniz. Bunun için hemen sizde agario play için site üzerinden serverler arasından seçim yaparak, agar.io oynamaya başlayabilirsiniz.